Pretraga

[Video] Mladi novinar razriješio mitsko pitanje je li propuh opasan po zdravlje ili ne

A- A+

Na stravičan propuh koji napada glavu, kosti i pluća upozoravaju nas još od malih nogu. Ipak, mladi buntovnici često ignoriraju dobronamjerne savjete pa se na ljetnim vrućinama usude hladiti povjetarcem između dva nasuprotna otvora. Kako bi saznao tko je u pravu i otkrio istinu o ‘masovnom ubojici na Balkanu’ Saša Živković odlučio je istražiti što se krije iza mita o promaji.

Kako bi otkrio istinu o stravičnom propuhu mladi novinar Saša Živković posjetio je Dom umirovljenika Sveta Ana te doktora Simeona Grazia. Provozao se i u starom zagrebačkom tramvaju, odnosno glavnom poprištu sukoba buntovnika i opreznih građana koji u širokom luku izbjegavaju opasnog ubojicu, odnosno, strujanje zraka između dva nasuprotna otvora.

Izdvojeni članak

Ovako možete rashladiti stan bez klima uređaja

HRT-ov novinar u istrazi je naišao na podijeljena mišljenja. Čak i u Domu umirovljenika nisu suglasni oko ove opasnosti koja vreba iza svakog prozora. Većina stanovnika se boji promaje, ali ima i onih hrabrijih koji se tijekom ljetnih vrućina ipak usude paralelno otvoriti prozor i vrata.

Tijekom iscrpne istrage jedna je sugovornica priznala da joj je doktor rekao kako propuh ne postoji, međutim, većina njezinih susjeda i dalje je skeptična pa se radije skriva od povjetarca.

Pogledajte u videu svjedočanstva Hrvata koji su preživjeli napad propuha, savjete doktora i komentar Amerikanca, koji je tek po dolasku u Lijepu našu saznao za ovog opasnog neprijatelja.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Propuh je opasan po zdravlje-mit ili stvarnost?

Posted by HRT4 on 30. srpanj 2015

Share via
Copy link
Powered by Social Snap