Pretraga

Video: Najbolje SMS poruke koje možete dobiti od roditelja

A- A+

Trebalo nam je neko vrijeme da se naviknemo dobivati SMS poruke od roditelja, zatim da isti koriste pametne telefone pa nam se javljaju preko Vibera ili Whats Appa. Ujedno su se i naši očevi i majke duže vrijeme prilagođavali na novi način komunikacije. No kad su se već uhodali, počeli su slati čudne poruke, forsirati smjalije pa i izluđivati svoju djecu sadržajima.

www.theblubber.com

Tehnologija napreduje munjevitom brzinom zbog čega su se i naši roditelji osjetili primoranima da svladaju pametne telefone, SMS poruke, Viber, Whats App ili Skype. Također smo se i mi sami morali naviknuti da s roditeljima komuniciramo na jednak način kao sa svim prijateljima.

No u trenutku kad su naši očevi i majke naučili kako baratati novim uređajima te spomenutim aplikacijama, odlučili su svoje poruke podići na višu razinu. Postali su pravi maheri za smjalije, a često upravo od njih i doznamo za koju novost među sličicama koje volimo ubacivati u poruke.

Budući da se jako zabavljaju, prilikom komuniciranja porukama, ponekad isplaniraju cijelu komunikaciju unaprijed te osmisle strategiju i taktike kako dignuti živce, zabrinuti ili nasmijati svoje potomstvo.

U videu ispod pogledajte neke od najboljih primjera poruka od šašavih roditelja.