Pretraga

Video: Ove stvari razumije svako srednje dijete u obitelji

A- A+

Navodno je srednjoj djeci u svakoj obitelji najteže jer se sve lomi preko njihovih leđa. Budući da su od rođenja između dvije vatre, zna se dogoditi da se upravo drugom od troje djece zaborave rođendani, uskraćuju stvari koje su drugima dozvoljene i slično. U nastavku pogledajte video u kojem je prikazano sedam stvari koje razumiju samo djeca ‘zlatne sredine’.

Koliko ste puta od svojih prijatelja, poznanika ili čak članova obitelji čuli da je najgore biti srednje dijete? To se u današnje vrijeme čak smatra nepisanom pravilom da su djeca rođena u ‘zlatnoj sredini‘ ujedno u najgoroj poziciji.

Izdvojeni članak

Video: Kako se boriti s nagonom za odgađanjem obveza

Najstarije dijete je uvijek prvorođenče prema kojemu se cijeli život postupa kao prema nasljedniku i najodgovornijoj osobi nakon roditelja. Najmlađi su uvijek mezimci koje svi brane, popuštaju im te ugađaju na razne načine. Po toj logici srednjoj djeci pripadaju manji komadići pažnje.

S navedenim bi se vjerojatno složio vaš srednji brat ili sestra. Ekipa s BuzzFeeda odlučila je snimiti videu o kojem prikazuje sedam situacija u kojima upravo srednja djeca u većini slučajeva izvuku deblji kraj.

Pogledajte video te se pokušajte prisjetiti svog djetinjstva, ali i trenutih odnosa u obitelji kako bi uvidjeli spadate li i vi, ili vaša braća i sestre, u skupinu ‘manje sretne djece’.

Video: Ove stvari razumije svako srednje dijete u obitelji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap