Pretraga

[VIDEO] Ovo je mladima slatko i jednostavno za provesti

Kada bi vas netko pitao što je za vas ‘piece of cake’, što vam je toliko slatko i jednostavno za provesti da to možda i ne doživljavate kao posao, vjerojatno biste naveli svoj hobi ili najdražu aktivnost i ne biste dali isti odgovor kao 35 sudionika iz Hrvatske, Poljske, Makedonije i Bugarske. Upravo su oni imali prilike vježbati poduzetništvo kroz devet dana aktivnosti, igara i radionica i naučiti kako poduzetništvo jest slatko i jednostavno. 

Screenshot Youtube

U projektu ‘Entrepreneurship is a piece of cake’, erasmus plus projektu razmjene, koji financira Europska Unija. U poduzetničkom su projektu sudjelovali mladi iz iz Hrvatske, Poljske, Makedonije i Bugarske i kroz radionice i aktivnosti učili kako je poduzetništvo jednostavno i lako.

Mladi u Europi često smatraju kako je poduzetništvo teško i komplicirano, a projekt ‘Entrepreneurship is a piece of cake’ je nastao kako bi taj stav među mladima promijenio. Cilj je ovog projekta poduzetništvo približiti mladima jednostavnim pristupom, zabavnim sadržajem i učenjem kroz rad.

Kroz devet dana aktivnosti, igara i radionica 35 sudionika iz Hrvatske, Poljske, Makedonije i Bugarske su imali mogućnost vježbati poduzetništvo i raditi zajedničke poduzetničke planove kako bi svoje ideje proveli u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju. U duhovitom videu pogledajte kako je izgledao projekt ‘Entrepreneurship is a piece of cake’.

[VIDEO] Ovo je mladima slatko i jednostavno za provesti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap