Pretraga

[VIDEO] Ovoj bi cool ekipi pozavidjeli u svakom rave klubu: Ravnatelj pleše, a svi učenici škole ga u tome prate

A- A+

Želeći učenike odvojiti od kompjutera ih navesti na više vježbe, radi zdravlja i dobre forme, 40-godišnji ravnatelj osnovne škole u Južnoj Kini, uveo je svakodnevni ples.

No, nije na taj ples osudio isključivo učenike, nego se Zhang Pengfei postavio kao prvi među jednakima te poletni ples predvodi sam, a u njemu sudjeluju i nastavnici te dakako učenici.

Ovaj program uvježbavanja shuffle dancea (zahtjevni ples koji se još naziva i Melbourne shuffle, a koji je najkarakterističniji za partyje na kojima se izvodi rave i techno muzika, premda su mu koraci mahom izvedeni iz jazz plesa), uveo je u studenom 2018. godine, budući da je smatrao kako je standardni, propisani program tjelesne i zdravstvene kulture malo dosadan i zamoran za profesore i za učenike, što je lako povjerovati znamo li da se nije mijenjao od 1951. godine.

Kako će ovaj ravnatelj proći s obrazovnom inspekcijom, ostaje za vidjeti, ali na bespućima interneta je prošao izvrsno.

Samo na Facebook stranici South China Morning Posta, koji je objavio video, ravnatelj Pengfeiji i učenici su prikupili preko 44 milijuna pogleda, a zarazni klip simpatičnog društva shuffle plesača se i dalje širi.

Pogledajte i zašto!

[VIDEO] Ovoj bi cool ekipi pozavidjeli u svakom rave klubu: Ravnatelj pleše, a svi učenici škole ga u tome prate
Share via
Copy link
Powered by Social Snap