Pretraga

Video: Pogledajte kako je izgledalo veliko finale Slagalice 2014

A- A+

Veliko finale prvog hrvatskog Case Study Competitiona za srednjoškolce – Slagalice održano 19. svibnja u prostorijama Ine završilo je nagradom četiri srednjoškolca s najboljim idejama. Projekt u organizaciji portala Srednja.hr te uz partnere Inu, HTC Hrvatsku, ZŠEM te Hypo Alpe-Adria-Bank i Hrvatski akademski sportski savez pružio je priliku svim hrvatskim srednjoškolcima da se povežu s tvrtkama, ali i kompanijama da doznaju kako na njihov rad i proizvode gledaju mladi.

Prvi hrvatski Case Study Competiton za srednjoškolce – Slagalica završio je velikom završnicom natjecanja održanom 19. svibnja u prostorijama Ine. Radi se o projektu u organizaciji portala Srednja.hr te partnerima Inom, HTC Hrvatskom, ZŠEM-om, Hypo Alpe-Adria-Bankom  i Hrvatskm akademskim sportskim savezom, a pobjednici u četiri kategorije osvojili su vrijedne nagrade.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Završnica Slagalice – Case study competitiona za srednjoškolce

Na pobjedničkom mjestu u kategoriji HTC-a našao se srednjoškolac Ilija Perić iz zagrebačke Tehničke škole Ruđer Bošković. Pri osmišljavanju slogana za Hrvatski sustav sveučilišnog natjecanja bio je najbolji Branimir Špicar iz Gospodarske škole Varaždin. Kako privući strane studente u Hrvatsku na ZŠEM najbolje zna Ines Pandurević iz Prve riječke hrvatske gimnazije, dok je Nikola Bistrović iz Strojarske i prometne škole Varaždin pobijedio u kategoriji Slagalice o iskorištavanju prirodnog plina.

Mentori pod čjim budnim okom su nastali pobjednički projekti su Milan Korać, Olgica Nikolić, Igor Pap te Ana Marketin Sedlar, s tim da je najviše finalista u Zagreb došlo iz Gospodarske škole Varaždin.

Uz prezentacije, pokoju riječ žirija i organizatora, finalisti i njihovi mentori stekli su vrijedno iskustvo, upoznali nove ljude te se zajedno družili. A kako je izgledalo veliko finale Slagalice 2014. možete pogledati u videu ispod.

Video: Pogledajte kako je izgledalo veliko finale Slagalice 2014
Share via
Copy link
Powered by Social Snap