Pretraga

Video: Pogledajte ludu atmosferu s FER-ove brucošijade

A- A+

Na brucošijadi FER-a prošli je petak bila fantastična atmosfera kakve se ne bi posramili niti starije generacije koje su i započele s organiziranjem najveće zagrebačkog studentskog partyja. U našem videu pogledajte samo djelić atmosfere koju su podgrijavali Zabranjeno pušenje, Bad Copy i Majke.

Nakon što smo ispred KSET-a snimili i poslikali rijeke ljudi koji se užurbano kreću prema KSET-u i prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva i sami smo se požurili kako bi stigli na koncert Zabranjenog pušenja.

Izdvojeni članak

Komentar: FER-ova brucošijada svih brucošijada

Zabranjeno pušenje oduševilo publiku

Odmah po ulasku nekoliko nam je studentica i studenata priznalo kako možemo imati njihovo tijelo, ali ne i dušu, na što se nitko od nas i nije previše žalio. Kroz gužvu se moglo razaznati već nekoliko studenata koji su se zbog prilične vrućine raspojasali pri samom početku tuluma.

Zabranjeno pušenje nastavilo je i završilo sa svojim brojnim hitovima, a čini nam se kako je najveće oduševljenje izazvala je pjesma Karabaja.

Nakon toga skoknuli smo do KSET-a kako bi provjerili što se nudi u jednom od najstarijih zagrebačkih studentskih klubova. Tamo se pak puštalo sve i svašta, a na plesnom podiju svi su uglavnom bili zadovoljni raznolikim izborom i naglim promjenama ritmova . Svaka pjesma bila je novo iznenađenje pa nikome nije bilo dosadno.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

Bad Copy izazvao erupciju

Vrlo brzo, na glavnoj su se pozornici pojavile Majke, a na opće oduševljenje njihov glavni frontman bio je u dobrom izdanju. Čini se kako mu je i ozvučenje, s kojim često ima problema, ovoga puta odgovaralo pa su svi prisutni mogli uživati u njihovim sada već kultnim pjesmama.

Nakon brižnih Majki mjesto pod reflektorima bilo je rezervirano za goste iz Beograda.

Bad Copy odmah je krenuo žestoko pa su redari za vrijeme trajanja prve pjesme svim silama morali zadržavati ogradu iza koje su se nabili najzagriženiji fanovi. Publika se nije umorila ni nakon hita Esi mi dobar pa su, unatoč obećanju kako će nakon zagrijavanja krenuti s baladama, nastavili sa svojim poznatim i žestokim ritmom vladati masama.

Izdvojeni članak

Video: Pogledajte kako su stotine KSET-ovaca pripremali FER za brucošijadu

Drum and bass za najupornije

Ostale izvođače smo, neke više a neke manje slučajno, propustili, a po završetku Bad Copy-a odlučili smo pokazati svoje plesne korake na ritmovima drum and bassa.

Posljednji među nama svim pristutnima pokazali su kako i redakcija srednja.hr ima zavidan plesački potencijal te bi uskoro mogli nekoga od nas gledati u emisiji Ples sa zvijezdama. Do tada ćemo i dalje, samo za vas, obilaziti brucošijade te marljivo i s isključivo istraživačkim pristupom pokušati pratiti korak s novim studentima.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap