Pretraga

[VIDEO] Poslušajte zvuk mladih glazbenika koji su zaslužili Oskara znanja ’17

A- A+

Drugi dan dodjele nagrada Oskar znanja obilježili su fantastični nastupi učenika koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima glazbe i plesa. U prigodnom prostoru Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti svojim nastupima su prisutne redom oduševili Josipa Bosančić, Dora Tupek, Nera Majtanić, Karla Fabijanić, Matija Mikloušić i Lovro Kopač.

Oskar znanja ’17 u HAZU; Foto:Marko Matijević|srednja.hr

Nagrade učenicima i mentorima uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk. Pritom moramo istaknuti da su navedeni bili cijelo vrijeme vrlo raspoloženi te da su radosno pristupali svakom nagrađenom učeniku i mentoru.

Skulpture Oskar znanja koje su podijeljene nagrađenima izradili su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec u suradnji sa Srednjom školom “August Šenoa” iz Garešnice.

Izvještaj s prvog dana Oskara znanja pogledajte ovdje, a veliku fotogaleriju ovdje.[VIDEO] Poslušajte zvuk mladih glazbenika koji su zaslužili Oskara znanja ’17
Share via
Copy link
Powered by Social Snap