Pretraga

[VIDEO] Roditelji na neobičan način kaznili sina nasilnika: Mislite li da su pretjerali?

A- A+

‘Ja sam nasilnik. Potrubi ako mrziš nasilnike’ pisalo je na transparentu kojeg je držao dječak na ulici dok su kraj njega sjedili njegovi roditelji. Slučaj je to s Floride koji je završio na TikToku kada ga je snimio jedan korisnik i sada ima više od šest milijuna pregleda. U komentarima se neki slažu da je ovo primjerena kazna za dječaka, dok drugi misle da javno sramoćenje nije u redu.

Foto: Screenshot | TikTok

Zanimljivu odgojnu metodu koristili su roditelji s Floride koji su slučajno završili na TikToku. Naime, jedan korisnik je prolazio ulicom kada je vidio dječaka koji drži transparent na kojemu piše ‘Ja sam nasilnik. Potrubi ako mrziš nasilnike.’ dok su za to vrijeme kraj njega sjedili njegovi roditelji.

I dok su neki potrubili i smatraju da je ovo dobra kazna za dječaka, mnogi su komentirali kako je ovo primjer loših roditelja. Video za sada ima više od šest milijuna pregleda.

@userxgwig52jipDads a bully♬ original sound – Gavin Klein

– Javno sramoćenje djeteta nije način rješavanja problema. Roditelji ga vjerojatno maltretiraju kod kuće pa on maltretira slabije, jedan je od komentara koji se ne slažu s dječakovom kaznom.

– Ako se ne slažete s ovom metodom odgoja, onda ste slabe osobe. Mislite da ovakvu vrstu poniženja ne proživljava dijete koje svakodnevno zlostavljaju u školi? Mali je sada vidio kakav je to osjećaj, tvrde drugi koji podupiru roditelje.

[VIDEO] Roditelji na neobičan način kaznili sina nasilnika: Mislite li da su pretjerali?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap