Pretraga

Video: Striptiz, vandalizam i boks meč gimnazijalaca u Čačku

A- A+

Nekoliko učenika drugog razreda Gimnazije Čačak tvorci su video isječka koji je brzo preplavio društvene mreže. Naime svoje vandalsko ponašanje u učionici, ‘tarzanski’ striptiz te maltretiranje i izrugivanje sa slučajnim prolaznicima su snimili i barem u svojim očima nakratko postali zvijezde. No, sada će zbog takvog postupanja dvojica učenika disciplinski odgovarati.

Screenshot: YouTube

Kako se najčešće bizarna ili negativna vijest brže proširi društvenim mrežama prije nego neka o uspjehu, dobrom projekt i sličnome, tako je bilo i ovoga puta. Nekoliko učenika drugog razreda Gimnazije Čačak, svoj je vandalizam i striptiz u učionici te maltretiranje slučajnih prolaznika u okolice škole snimilo i postavilo na internet. Video isječak se brzo proširio društvenim mrežama i došao naposljetku i do uprave škole.

Izdvojeni članak

Kako ravnatelji vide Harlem Shake u razredu: U Koprivnici im podijelili ukore, u Splitu ih ravnateljica pohvalila

Među izgrednicima i sin uglednog prosvjetara iz Čačka

Protiv dvojice učenika u tijeku je disciplinski postupak, potvrdio je za Kurir ravnatelj škole Ivan Ružičić.

Snimka je objavljena devetog prosinca, a osim dakle rušilačkih pohoda unutar učionice, vidljiva je i simulacija boksačkog meča, kojim ovi gimnazijalci provociraju slučajne prolaznike.

Javnost je ostala šokirana ponašanjem učenika, a osobito činjenicom da u spornoj snimci prednjači sin jednog uglednog prosvjetnog djelatnika iz Čačka.

Izdvojeni članak

Nepoznati vandali ukrasili Pomorski fakultet u Splitu uvredama i prijetnjama

Odgovarat će učenici, a možda i profesori

Prosvjetni inspektor trenutno obrađuje slučaj te je naveo za spomenuti izvor kako će odgovorni zasigurno odgovarati.

Kako su se neki od snimljenih izgreda dogodili za vrijeme školskog sata, postavlja se pitanje hoće li i profesori koji takvo ponašanje nisu sankcionirali, također disciplinski odgovarati.

Prosvjetni inspektor nije negirao takvu mogućnost.

Sve u svemu žalosno da se ova škola, koja postoji 176 godina i ima mnogo uspješnih učenika, na kraju istakne zbog nekoliko loših primjera.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap