Pretraga

Video: Tinejdžer se karataškom tehnikom obranio od napada morskog psa

A- A+

Joshua Watson 14-godišnjak je koji se uspio obraniti od napada morskog psa i to na način da mu je uzvratio udarac. Tinejdžer se kupao na otoku Kiawah u Južnoj Karolini, kada ga je ova opaka životinja dugačka metar i pol ugrizla za članak desne noge. Pokušavajući izvući nogu iz usta morskog psa, Joshua koji inače ima crni pojas u karateu, nogom ga je udario u nos, nakon čega se životinja neočekivano povukla.

Screenshot: You Tube

Tinejdžer Joshua Watson (14) preživio je napad metar i pol dugačkog morskog psa. Naime mladić se zajedno sa sestrom kupao u Beachwalker Parku na otoku Kiawah u Južnoj Karolini, u trenutku kada ga je napala opaka neman. Nakon što ga je morski pas uhvatio za nogu, Joshua koji je inače nositelj crnog pojasa u karateu, instinktivno je udario životinju u nos, nakon čega se ona povukla.

Izdvojeni članak

Zamislite ove životinje kao svoje kućne ljubimce

Zanimljivo da su se hrabri mladić i njegova sestra kupajući se u oceanu, igrali igru u kojoj su se pretvarali da su morski psi, netom prije nego što će se dogoditi po život opasna situacija, koja je upravo uključivala morskog psa.

– Reagirao sam instinktivno i udario ga i mislim da ga je to uplašilo. Zahvaljujući vještini brzog reagiranja koju sam naučio na karateu, izbjegao sam veću nesreću, objasnio je mladić za WCSC televiziju obračun s morskim psom iz prve ruke.

Dok bi većina ljudi vjerojatno paničarilo do besvijesti nakon ugriza ovako opake životinje, Joshua je nastojao obuzdati adrenalin, kako bi izgubio što manje krvi.

Karataš je trenutno u bolnici na oporavku od ugriza, međutim neće imati nikakve trajne posljedice od ovog nepredviđenog susreta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap