Pretraga

[Video] Uspjeh je alergičan na prosječnost

A- A+

Svi imamo snove i ciljeve, no svi ih ne uspijemo ostvariti. Ipak, na putu ka uspjehu, zapravo je sve u našim rukama. Uspjeh i prosječnost nemaju ništa zajedničko, štoviše uspjeh je alergičan na prosječnost. U video isječku koji vam donosimo pogledajte sjajan motivacijski govor, koji će vam popraviti dan, a možda vas i natjerati da u novoj godini krenete ulagati više truda na putu ostvarenja svojih ciljeva.

Screenshot: YouTube

Bit ću bolji iduće godine, ima vremena – koliko ste se puta ulovili da ovo govorite. No vrijeme prolazi, a vi ste stalno na istoj razini ili čak nazadujete.

Svi u životu imaju neki cilj i san, no razlika između onih koji ih ostvaruju i koji ih ne ostvaruju je u količini uloženog truda. Osim toga, uspjeh je alergičan na prosječnost, uspjeh i prosječnost nemaju ništa zajedničko! Iako vam se možda čini da je drugačije, prosječnost ne voli nitko.

No dobra stvar na putu da je izbjegnete je to što je sve u vašim rukama. Nije ni na vašoj obitelji, ni na vašim nastavnicima – samo vi odlučujete hoćete li se utapati u masi, ili će te se izdignuti iznad nje.

Poslušajte sjajan motivacijski govor, koji govori o navedenim stvarima i može vam može biti poticaj za učenje, trud i zalaganje na početku nove godine, a svakako vam može popraviti današnje raspoloženje!

Copy link
Powered by Social Snap