Pretraga

Video: Zašto je ženama s većim grudima teže preživjeti ljeto

A- A+

One s malim grudima sve bi na svijetu dale da imaju veće, dok obdarenije djevojke pate upravo zbog prebujnog poprsja. Kako god bilo, u vrućim ljetnim danima ipak veliku prednost imaju žene s malim grudima, a otkrijte i zašto.

U čovjekovoj prirodi je da nikada nije zadovoljan onim što ima, nego uvijek drugima zavidi na određenim stvarima. Osim po imovini, nerijetko žudimo i za tuđim talentima, uspjehu na obrazovnom polju ili, pak, za izgledom.

Mnoge djevojke koje imaju male grudi rado bi se mijenjale s onima obdarenijima, ali krug ide i u obrnutom smjeru. Pripadnice nježnijeg spola koje se mogu pohvaliti popunjenim velikim košaricama, ipak se susreću s više problema, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Osim što im nije lako pronaći odgovarajući badić, mnoge uopće ne mogu nositi majice bez naramenica, ljetne opravice bez grudnjaka, srame se nositi određene torbe zbog remenja koje ide preko grudi i slično.

U videu ispod pogledajte s čim se sve suočavaju obdarenije djevojke te zašto je ljeto posebno teško godišnje doba za njih.

Video: Zašto je ženama s većim grudima teže preživjeti ljeto
Share via
Copy link
Powered by Social Snap