Pretraga

Više od 15.000 mladih uči na drugačiji i zabavniji način

A- A+

Platforma kvizovi.srednja.hr upravo je prešla 15.000 registriranih korisnika. U nešto više od tri mjeseca koliko nam je trebalo da dođemo do ovakvog broja, pokazalo se kako postoji velik interes za ovakav način učenja i zabave. Ako se još niste registrirali što čekate? Propuštate veliku i edukativnu zabavu!

kvizovi.srednja.hr

Krajem listopada prošle godine predstavili smo javnosti beta verziju našeg sustava kvizovi.srednja.hr. Danas je taj sustav virtualni dom više od 15.000 registriranih korisnika, koji svakodnevno otkrivaju što ne znaju. Svi oni, zajedno su dali 600.000 odgovora na pitanja iz baze s gotovo 6.000 pitanja.

Za one koji nisu još skroz upućeni, stvorili smo platformu za interaktivno učenje kvizovi.srednja.hr. To je sustav koji prati vaše znanje i ocjenjuje vas u odnosu na druge osobe unutar sustava. Kako to radi? Svako pitanje ima svoju težinu koja je izračunata na temelju točnih, odnosno netočnih odgovora. Na primjer, pitanje na koje nitko nije točno odgovorio imat će težinu 10, i obrnuto.

Svoju ocjenu gradite tako što odgovarate na pitanja, a u svakom trenutku tu ocjenu možete vidjeti na svojem profilu. Sustav vas ocjenjuje u odnosu na vaše vršnjake – one koji su 365 dana i mlađi i stariji od vas.

Osim što možete odgovarati na pitanja, možete ih i postavljati. Prilikom postavljanja pitanja odabirete temu i podtemu pitanja, a možete i postaviti slikovno pitanje. Također, kada postavite pitanje sami određujete težinu pitanja, a onda sustav tu težinu mijenja s obzirom na broj točnih odgovora.

Više je načina na koji možete koristiti ovakav sustav, ali jedno je sigurno – pomoći će vam u dosizanju i otkrivanju novih znanja. I ne samo to, kroz otkrivanje različitih tema otkrit ćete koji su vaši pravi interesi.

Možete odmah započeti, pokušajte točno odgovoriti na ovo pitanje:

Ako želite stalno biti u tijeku s novim pitanjima, ali i otkrivati s nama čuda ovog sustava, zapratite nas na društvenim mrežama:

Instagram: kvizovi.srednja.hr

Facebook: Kvizovi

Ako imate kakvih pitanja vezano uz naš novi sustav učenja, pogledajte nalazi li se to pitanje među 32 najčešće postavljena pitanja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap