Pretraga

Prije više od dva tjedna izgubio se svaki trag 15-godišnjoj Ruži: Policija poziva građane u pomoć

A- A+

Krajem prosinca izvijestili smo o nestanku čak 11 maloljetnika u Hrvatskoj tijekom blagdanskog tjedna. Među nestalima je tada navedena i 15-godišnja Ruža Velić, a kako dosadašnje intenzivne mjere traganja Policijske uprave sisačko-moslavačke nisu rezultirale njenim pronalaskom, policija je u pomoć pozvala građane.

Ruža Velić | Foto: nestali.hr

I nakon više od dva tjedna od prijave njenog nestanka, Policijska uprava sisačko-moslavačka i dalje traga za 15-godišnjom Ružom Velić. Rođena je 21. prosinca 2003. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Skakavac, na području Karlovca, a boravištem u Splitu, Hercegovačka ulica.

Ona se 22. prosinca 2018. godine u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese u Topuskom, gdje se toga dana nalazila, te joj se gubi svaki trag.

Ruža je mršave tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper hlače, tenisice i maslinasto zelenu jaknu.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Ruže Velić, PU sisačko-moslavačka poziva građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave policiji putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Copy link
Powered by Social Snap