Pretraga

Vukovarka pred kamerama prozvala gradonačelnika zbog obnove škola: ‘Šta ti radiš u onoj fotelji?’

A- A+

Novinarske kamere u Vukovaru su zabilježile neuobičajen susret jedne starije građanke Vukovara i tamošnjeg gradonačelnika Ivana Penave. Gospođa je gradonačelnika prozvala zbog odugovlačenja radova na obnovi škola, priznala da je glasala za njega, na što joj je on mrtvo hladno s rukama u džepovima odgovorio – neka idući puta bolje zaokruži.

Ivan Penava| foto: Facebook

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava ovih je dana dosta aktivan u medijima zbog popisa stanovništva koji će prikazati etničku sliku tog grada. Smatra da je kod posljednjeg popisa bilo manipulacija, a danas je sazvao medije oko te teme. No, pred kamerama se dogodio manji incident – jedna gospođa glasno ga je na ulici prozvala zbog obnove škola koja prema njenom mišljenju ide sporo i traje već četiri godine, prenosi RTL.

– Ti treba da znaš kog vodiš i kome se daje posao da radi, predbacila je gospođa Zlata Penavi.

Penava joj s rukama u džepovima odgovara:

– Šta smo mi na ti? Zašto vi mene napadate bez argumenata?, odvratio joj je gradonačelnik.

Nadalje tvrdi kako obnovu škola s 80 posto sufinancira ministarstvo obrazovanja, a Grad sa samo 10 posto.

– Šta ti radiš u onoj fotelji, bogati? Valjda treba da nešto radiš. Pa napadaj ti onda njih!, kazala je gospođa koja je priznala da je na prošlim izborima glasala upravo za Penavu.

Gradonačelnik joj je na to odgovorio – ‘bojim se da niste, drugi put bolje zaokružite’. Video ovog događaja možete pogledati OVDJE.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap