Pretraga

Zagrebačka škola dobila poklon vrijedan skoro 27 tisuća kuna: Olakšat će edukaciju mladih automehaničara

A- A+

Industrijska strojarska škola u Zagrebu dobila je vrijednu donaciju koja će znatno olakšati školovanje budućim automehaničarima. Tvrtka CIAK Auto donirala je dijagnostički uređaj i paket motornog ulja koji će učenicima biti iznimno korisni na praktičnoj nastavi.

Nenad Pavlinić i Dalibor Bagarić

Foto: PR

Učenici Industrijske strojarske škole sada će puno lakše obavljati praktičnu nastavu. Tvrtka CIAK Auto školi je donirala vrijedan BOSCH dijagnostički uređaj te 10 litara vrhunskog Pantherol ulja koji će koristiti učenici smjera automehaničar u novoj školskoj godini. Donacijski paket vrijedan više od 26.800 kuna ravnatelju Nenadu Pavliniću uručio je direktor CIAK Auta, Dalibor Bagarić.

Vrijedna donacija bit će iznimno korisna na nastavi

Učenici će u novoj školskoj godini učiti uz donirani uređaj BOSCH KTS-560, dijagnostički uređaj koji omogućuje brzo i praktično utvrđivanje i otklanjanje problema s naponom, strujom i otporom u motornim vozilima. KTS-560 je pristupačan uređaj koji se jednostavno upotrebljava i ima vrhunsku preciznost. BOSCH dijagnostički uređaji spadaju u sam vrh suvremenih uređaja za dijagnostiku te će mladim automehaničarima znatno olakšati edukaciju, odnosno stručnu praksu.

Osim uređaja za dijagnostiku, školi je donirano i 10 litara vrhunskog Pantherol ulja. Provjereno iskustvo vrhunskih njemačkih stručnjaka rezultira premium uljima i mazivima za sve tipove vozila, od osobnih i gospodarskih vozila do poljoprivrednih strojeva te omogućuju besprijekoran rad i duži životni vijek vozila.

Izdvojeni članak
donacija automobila

Vrijedna donacija: Budući automehaničari dobili automobil na kojem će obavljati praktičnu nastavu

Najboljima će dobiti posao u struci

Osim što će učiti na nastavi uz pomoć vrijedne donacije, učenici će imati priliku u CIAK Autu odraditi i praksu. Od iduće školske godine u planu su ne samo učenička praksa, nego i stručne edukacije za učenike i profesore Industrijske strojarske škole. CIAK Auto primit će na praksu učenike koji su zainteresirani za auto industriju i osigurati im iskustvo iz prve ruke koje će im koristiti u školovanju, a najboljim će učenicima biti ponuđen posao u struci. U doba kada kronično nedostaje kvalitetnog kadra na tržištu rada, suradnje poslodavaca i stručnih srednjih škola donose posebnu vrijednost za sve uključene.

– U CIAK Autu njegujemo društveno odgovorno poslovanje te pridajemo posebnu važnost edukaciji zaposlenika i partnera. U tom duhu, osnovana je i CIAK Auto akademija. Do sada je održano preko 500 seminara diljem zemlje, te je ovo ujedno i jedina mobilna auto akademija u Republici Hrvatskoj. Među prvima smo prepoznali važnost ulaganja u buduće naraštaje te smo stoga odlučili ostvariti suradnju sa srednjom Industrijskom strojarskom školom Zagreb čiji učenici su potencijalni zaposlenici visokih razina stručnosti, izjavio je direktor CIAK Auta Dalibor Bagarić.