Zagrebački maturant još uvijek nije pronađen: Nestalo još pet mladih!

S petka na subotu u Zagrebu je nestao maturant, kojem se ni nakon nepunih sedam dana nije ušlo u trag. Nažalost uz nesretnog Mateja, nestalo je još pet mladih ljudi tijekom proteklih sedam dana. Među njima je samo jedan punoljetan. Ako ste ih vidjeli, ili imate neku drugu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Matej Kunac (18) ima kestenjastu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.
Matej se u petak, 24. lipnja udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Marijana Pređak (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu valovitu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Na desnom ramenu ima tetovažu cvijeta i paukove mreže te tetovažu riječi iznad desnog gležnja.
Marijana se u petak, 24. lipnja udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi kratke hlače, bijelu majicu i tenisice.

Goranka Tomašević (17) ima plavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.
Goranka se u utorak, 28. lipnja udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Galib Osmanović (17) ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.
Galib se u ponedjeljak, 27. lipnja udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka ne sebi je imao sivu majicu s kapuljačom, kratke hlače i tenisice.

Marlon Wurtz Gabrovec (23) visok je 182 centimetra i ima plavu kosu.
Marlon se u ponedjeljak, 27. lipnja udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka imao je na sebi žuto-narančastu majicu.

_____________________________________________________________________________________

Mirela Vorih (15) je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.
Mirela se u utorak, 28. lipnja udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka ne sebi je imala traperice i dugu majicu s kapuljačom.

Odgovori