Pretraga

U Zagrebu se od četvrtka ukida jedna tramvajska linija, a dvije mijenjaju svoje trase

A- A+

Iako je ljeto, velik broj građana ostao je u Zagrebu. Za one koji koriste javni prijevoz, ne baš dobra vijest – od četvrtka se zbog radova ukida jedna tramvajska linija, a dvije mijenjaju svoje trase.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kako su izvijestili iz ZET-a, zbog radova na Mostu mladosti, od četvrtka, 6. kolovoza do završetka radova, bit će obustavljen tramvajski promet Avenijom Marina Držića, južno od Ulice grada Vukovara do Zapruđa.

Izdvojeni članak

[FOTO] Putnike zatekao neviđeni prizor: Pogledajte što je ovaj mladić unio u tramvaj

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6 i 7 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera, dok će linija 8 biti ukinuta. Linije 6 i 7 od četvrtka prometuju na sljedeći način:

  • Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Žitnjak
  • Linija 7: Dubec – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – UIica grada Vukovara – Savski most

– Kao supstitucija bit će uvedena izvanredna autobusna linija 609 koja će prometovati na dionici Zapruđe – Ulica grada Vukovara. Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod ‘Dione’). Autobusi se neće zaustavljati na stajalištu Most mladosti i to u oba smjera te na stajalištu Borovje istok, u smjeru Ulice Grada VukovaraVozni red autobusne linije 609 pročitajte ovdje, poručuju iz ZET-a odakle korisnike mole za razumijevanje.

U Zagrebu se od četvrtka ukida jedna tramvajska linija, a dvije mijenjaju svoje trase
Share via
Copy link
Powered by Social Snap