Pretraga

‘Zagrijte se’ prije novogodišnjeg tuluma

A- A+

Nova godina je pred vratima, a mi smo došli do posljednjeg ovogodišnjeg vikenda! Kako ga bolje ispratiti nego još jednim izlaskom. Klubovi se spremaju za velike tulume novogodišnje tulume, stoga je ponuda za izlazak večeras nešto manja ali svejedno smo pronašli nekoliko dobrih mjesta. Evo što se nudi u Zagrebu i Splitu:

techradar.com

Subota, 29. prosinca, Zagreb:

Aquarius: Funhouse
U sklopu Funhouse programa sprema se Santa’s hangover. U Aquariusu kažu kako je to tulum za umornog  djedicu kojem je dosta raznošenja darova i koji se želi opustit uz koktel. Za glazbu je zadužen njihov ‘mood lifter’, rezident DJ Maryn Negro, a ulaz na ovaj tulum košta 30 kuna.

Bulldog club: Songkillers
Ukoliko izlazite u centru Zagreba, u Bulldogu večeras nastupaju Songkillersi. Ulaz slobodan.

History caffee club: Chaggica- new Year warm up
DJ Sasha Barthezz pripremio je najbolje strane i domaće hitove kako bi vas rasplesao i uveo u novogodišnji party. Zabava počinje u 23 sata, a ulaz je 20 kuna.

Lemon: Feed me music party
U Lemonu se večeras sprema veliki mash up party na dva floora. Ova je prava prilika da se zagrijete za nadolazeći novogodišnji party i najluđu noć u godini dočekate u top formi. Ulaz slobodan.

Močvara: Podrži scenu!
Podrži scenu! je program koji daje priliku mladim, neafirmiranim bendovima i izvođačima da se u okušaju u nastupu i predstave publici. Danas nastupaju četiri metal benda: Underdust, Decomposing Entity, Monox i Gregzeye, a ulaz je slobodan.

Peoples: Warming up party
Warming up party uz DJ Corteza započinje u 23 sata.

Route 66: Picksiebneri
Glazbena točionica s Ožujskim i Picksiebnerima približila se kraju. Ukoliko volite country rock pridružite se Picksiebnerima u klubu Route 66 uz slobodan ulaz.

Subota, 29. prosinca, Split:

Hemingway: Zabava uz domaće i strane hitove. Ulaz slobodan.

Imperium: Wild west party
Dobre zabava uz wild west party započinje od 23 sata. Ulaz slobodan.

Kocka: Jinx 

Tropic: Disko večer

Vanilla: Disko večer