Pretraga

Ali, zašto? Šetao po nadstrešnici škole pa propao kroz nju

A- A+

Mladić je u nedjelju poslijepodne propao kroz nadstrešnicu Graditeljsko-geodetske tehničke škole i III. gimnazije u Splitu. Za nezgodu je kriv sam, a snimile su ga i kamere.

Graditeljsko-tehnička škola, nadstrešnica s koje je pao mladić | screenshot: Google Street View

– Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima, kaže 24sata, koji im je poslao snimku.

Kako doznaje 24sata, u okolici Graditeljsko-geodetske škole vikendom se znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda odlučio se prošetati po nadstrešnici. Međutim, budući da ona nije namijenjena prešetavanju, napravljena je od krkhog materijala koji je puknuo.

Na snimci, koju su objavila 24sata, vidi se kako muškarac u dvadesetima bočno slijeće na beton. Pri padu je izgubio i jednu tenisicu.

Snimku možete pogledati na 24sata.

screesnhot: 24sata

– Ma tu vam se znaju skupljati razni likovi, popodne im je dobra hladovina. Veliki je to kompleks zgrada, tu je i fakultet, vikendom nema nikoga pa mogu biti na miru i raditi što već rade. Ovaj je dobro i prošao, visina s koje je pao je barem četiri metra, rekao im je čitatelj.

Ali, zašto? Šetao po nadstrešnici škole pa propao kroz nju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap