Zastupnik optužio učenike da puše travu u Saboru: ‘Rokaju u WC-u’

Predstavnici stranke Slobodna Hrvatska danas su pred Hrvatskim saborom organizirali akciju “Testirajmo vjerodostojnost”, u sklopu koje su saborskim zastupnicima ponudili besplatno testiranje na teške droge. Na takvu je ponudu, između ostalih, momentalno pristao Željko Glasnović, a u razgovoru o pušenju trave, rekao da to nije rijetkost u Saboru. Štoviše, optužio je učenike koji pohode sjednice da u saborskom ‘WC-u rokaju travu’.

Zastupnik Željko Glasnović o pušenju trave u Saboru | Screenshot: HRT

Stranka ‘Slobodna Hrvatska’ danas je pred Saborom organizirala akciju ‘Testirajmo vjerodostojnost’. Saborskim su zastupnicima ponudili besplatno testiranje na teške droge s ciljem da takva testiranja postanu redovita. Jedan od zastupnika koji je momentalno pristao na testiranje bio je Željko Glasnović.

– Naravno, zašto ne? Sve glave koje dolaze gore trebaju na ‘piss test’! Samo idite gore i udarite po tim teroristima, rekao je Glasnović, što su zabilježile kamere HRT-a.

Glasnović bi situaciju na Filozofskom riješio suzavcem i pendrekom, evo što mu kažu studenti

Na pitanje ima li koga iz Sabora za cinkati da puši travu, Glasnović je imao neočekivan odgovor.

– Imam ja neke glave, neke sam identificirao. Ali ne samo to, tu dolaze dva razreda školaraca, i već sam vidio, trava, u WC-u rokaju, mislim to su mlade glave. Njih isto treba testirati, rekao je optuživši školarce koji često pohode saborske sjednice i prisustvuju im s galerije u sabornici.

 

Pred kamerama je rekao kako i među zastupnicima ima onih koji puše travu, kao i onih koji pate od raznih poremećaja.

– Imate gore ljudi koji pate od više toga, koji su rajski vrt za kliničke psihologe. Imate narcističkih poremećaja, psihopata i svakakvih drugih karaktera. Ja nisam profesionalac, ali to je moje skromno zapažanje, pričao je Glasnović pa zaključio da, što se tiče političara i droge, ‘uvijek netko pada na dvije skliske kore banane – seks, lova i đavolova perut’  te da će ‘neke glave će nakon šmrkanja imati jednu nosnicu’.

Odgovori