Pretraga

Završilo Proljetno darivanje: Znamo tko su dobitnici!

A- A+

Iako su proljetni praznici vrijeme kada želimo odmoriti od učenja i škole, ovih se praznika tisuće učenika pripremalo za novo polugodište. Kako to znamo? Jer je u našem sustavu kvizovi.srednja.hr postavljeno preko 5.000 novih pitanja iz školskog gradiva koja su prikupila skoro pola milijuna odgovora! Svi koji su se uključili sudjelovali su u darivanju, a sada znamo i konačan rezultat top liste.

proljetno darivanje dobitnici

Znamo tko je prikupio najviše odgovora na postavljena pitanja! | Foto: srednja.hr

Proljetno darivanje trajalo je za vrijeme školskih proljetnih praznika, od 2. travnja (00:00h) do 11. travnja (23:59h). Pozvali smo vas da postavljate pitanja iz školskog gradiva, a svi koji su se uključili sudjelovali su u darivanju. Top lista korisnika s najviše odgovora pratila je broj prikupljenih odgovora, a prvom na listi otići će tablet MatePad T10s, drugom Huawei Y5p smartphone, trećem pametni sat Watch Fit, a četvrtom bežične slušalice FreeBuds 3i.

Oborili ste rekord!

U darivanje se postavljanjem pitanja iz gradiva ili odgovaranjem na njih uključilo 2760 korisnika. Postavili ste ukupno 5.225 novih pitanja iz školskog gradiva koja su prikupila čak 491.431 odgovora. Najviše je pitanja postavljeno iz gradiva 1. razreda srednje škole (1646 pitanja), a najviše odgovora imalo je pitanje iz Geografije 8. razreda osnovne škole (396 odgovora).

Sve rezultate, kao i korisnike s najviše odgovora kojima odlaze Huawei uređaji, pogledajte ispod. Dobitnike ćemo kontaktirati na mail s kojim su se prijavili u sustav kvizovi.srednja.hr.

Ovo su četiri korisnika s najviše odgovora

  1. Matej Puček s 98.983 odgovora na postavljena pitanja: MatePad T10s tablet
  2. Mihael Klarić s 94.912 odgovora na postavljena pitanja: Huawei Y5psmartphone
  3. Luka Vuković s 86.908 odgovora na postavljena pitanja: pametni sat Watch Fit
  4. Karla Matijević s 72.753 odgovora na postavljena pitanja: bežične slušalice FreeBuds 3i
Proljetno darivanje

Foto: srednja.hr

___________________________________________________________________________

Darivanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Huawei Hrvatska.

proljetno darivanje dobitnici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap