Pretraga

Zbog zaraženog učenika čitava gimnazija prešla na online nastavu, u samoizolaciji 13 profesora

A- A+

Prema podacima Stožera civilne zaštite RH, u protekla 24 sata zabilježen je 151 novi slučaj zaraze koronavirusom, pa je broj trenutno aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 2.107. U Gimnaziji Bjelovar zaražen je jedan učenik, zbog čega će škola nekoliko dana nastavu izvoditi online.

Gimnazija Bjelovar; screenshot: Google Maps

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije jedna je novooboljela osoba od koronavirusa, a riječ je osobi s područja grada Bjelovara. Riječ je, priopćili su iz Županije, o učeniku Gimnazije Bjelovar. Razred kojeg je pohađao taj učenik stavljen je u samoizolaciju, kao i 13 profesora Gimnazije.

Izdvojeni članak

Dvije županije ukinule obvezu nošenja maski u učionicama: Zaraženo oko 200 učenika diljem Hrvatske

Kako doznajemo, učenici su dobili obavijest da će Gimnazija Bjelovar do petka nastavu izvoditi isključivo online putem.

Iz Bjelovarsko-bilogorske županije priopćili su i kako je zarađena jedna učenica s prebivalištem u Virovitičko-podravskoj županiji, a koja pohađa bjelovarsku Medicinsku školu Bjelovar.

– Uslijed toga nadležna epidemiološka služba naše županije jedan razred Medicinske škole Bjelovar i tri profesora stavila u samoizolaciju, priopćili su iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ukupno je trenutno aktivno 74  slučaja zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije. U posljednja 24 sata devet osoba se oporavilo i uklonjeno je iz evidencije oboljelih. Trenutno se u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze 484 osobe, priopćili su iz te županije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap