Pretraga

Želiš raditi na srednja.hr? Javi nam se!

A- A+

Portal srednja.hr je u potrazi za pojačanjem! Tražimo kreativne studente/ice i stalne suradnike/ce koji žele obrađivati teme povezane s mladima i znaju kako novinarski tekst prikazati na zanimljiv način našoj mladoj publici.

srednja.hr logo

srednja.hr logo

Portal srednja.hr postoji već osam godina, a redovito se nalazi u 30 najčitanijih hrvatskih medija. Osobito smo popularni u populaciji od 15 do 24 godine. Bavimo se različitim temama, od obrazovanja, kulture, glazbe, mode, sporta, do svakodnevnih događanja, a glavni fokus su nam mladi.

Bilježimo stalan porast čitanosti, a srpanj nam je bio rekordan mjesec kada nas je posjetilo gotovo 700.000 jedinstvenih posjetitelja. Želja nam je nastaviti rasti još više!

Upravo zato tražimo studente/ice i stalne suradnike/ce koji znaju kako dosadnu vijest napisati na zanimljiv način. To ne znači da tražimo clickbait majstore, nego autore i autorice koji su spremni priče ispričati na način koji će angažirati zahtjevnu mladu publiku.

Što trebaš napraviti?

Ako želiš pisati za portal srednja.hr predstavi nam nekoliko ideja koje bi volio/la obraditi i način na koji bi pristupio/la toj temi. Na razgovor za posao zvat ćemo one kandidate koji se istaknu kao najzanimljiviji prema odabiru tema i stilu pisanja. 

Prouči o čemu i kako pišemo te nam pošalji svoje prijedloge s kojima, uz tvoju pomoć, možemo postati još bolji. Ako misliš da možeš pristupiti temama za mlade sa zanimljivim stilom, javi nam se!

Mjesto rada je Zagreb, ali ako živiš u nekom drugom dijelu Hrvatske, možemo razgovarati o radu na daljinu.

Prijave za posao otvorene su do 1. rujna, a s radom se kreće raditi odmah.

Javi se na posao@srednja.hr uz gore spomenute prijedloge tekstove i kratki CV.

Hvala unaprijed i sretno!

Želiš raditi na srednja.hr? Javi nam se!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap