Pretraga

Želite li uloviti dečka na fejsu, na profilnoj slici nosite ovu boju

A- A+

Ukoliko se ne možete odlučiti koju sliku postaviti kao profilnu, a željeli biste nekoga upoznati online, savjetujemo da stavite onu na kojoj nosite crveno. Prema riječima stručnjaka, crvena je boja strasti, ljubavi i požude.

U današnja moderna vremena, mnogi daju prednost upoznavanju ljudi preko interneta, umjesto uživo. Ako ste jedna od takvih osoba, a ne znate kako privući udvarače, stručnjaci sa web stranice Yourtango savjetuju nošenje crvene boje na profilnoj fotografiji. 

Crvena vrlo zahvala boja za zavođenje

Adam Alter napisao je knjigu ‘Drunk Tank Pink’, u kojoj je opisao eksperiment zahvaljujući kojem je došao do zaključka kako je crvena vrlo zahvalna boja za zavođenje preko interneta. Istraživači su ženama koje su sudjelovale u eksperimentu rekli da na online profil postave identičnu fotografiju na kojoj nose crvenu majicu, te majice drugih boja. 

Izdvojeni članak

Muškarci i žene ‘ne vide iste boje’

Boja koja simbolizira emocije, snagu i energiju

Žene su brojale koliko im se muškaraca javilo, a primjećeno je kako se onima koje su na slici nosile crvenu majicu javilo više muškaraca nego onima koje su nosile majicu neke druge boje. Rezultati ovog eksperimenta ne čude, budući da u psihologiji crvena boja simbolizira emocije, snagu i energiju. Osim toga, ta boja stimulira živce, ubrzava puls i cirkulaciju, te daje energiju čitavom organizmu. 

Želite li uloviti dečka na fejsu, na profilnoj slici nosite ovu boju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap