Pretraga

ZET pojednostavljuje proceduru produljenja pokaza

A- A+

Učenicima i studentima koji imaju pravo na ZET-ov pokaz uvelike je olakšano njegovo produljenje.  Zahvaljujući povezanosti ZET-a s e-Maticom nema više komplicirane papirologije. Osim za one koji pokaz rade prvi put.

srednja.hr

Zagrebački električni tramvaj od ove će godine znatno pojednostaviti produljenje pretplatničkih karata za učenike i studente.

Naime, zahvaljujući ZET-ovoj povezanosti s elektroničkom bazom podataka polaznika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola (e-Matica), učenici onih obrazovnih institucija koje unesu, odnosno pravovremeno ažuriraju, podatke o učenicima za nadolazeću školsku godinu, svoje karte mogu već sada izraditi bez prethodnog ovjeravanja bilo kakvih dokumenata u tajništvima obrazovnih institucija.

Učenici i studenti koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, već samo produljiti učenički tj. studentski status na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a. Produljenje statusa se ne naplaćuje.

Jedino učenici i studenti koji prvi put izrađuju karticu trebaju ispuniti i ovjeriti zahtjev za izdavanje ZET kartice, a studenti trebaju donijeti i indeks s upisanim tekućim semestrom akademske godine, javljaju iz ZET-a.
Podsjetimo, učenički statusi od prošle školske godine vrijede do 30. rujna, a studentski do 31. listopada. Više informacija nađite ovdje.

ZET pojednostavljuje proceduru produljenja pokaza
Share via
Copy link
Powered by Social Snap