Pretraga

ZET vraća novac učenicima srednjih škola

A- A+

Srednjoškolcima na području Zagrebačke županije koji su kupili pokaz te se kasnije uspostavilo da ostvaruju pravo na sufinanciranje javnog prijevoza, ZET od 2. travnja vraća novac. Svi oni koji su do 15. ožujka podnijeli zahtjev za povrat sredstava, isti će moći dobiti na šalterima 1 i 2 koji se nalaze na adresi Ozaljska 105, svakog radnog dana od 7:30 do 15:00 sati, osim subote.

Učenici srednjih škola sa sjedištem u Zagrebačkoj županiji koji su kupili pokaz te se naknadno uspostavilo kako prema Odluci Vlade RH MZOS-a ostvaruju pravo na sufinanciranje javnog prijevoza, od utorka 2. travnja mogu dobiti povrat novca. No da bi ostvarili pravo na povrat sredstava trebali su podnijeti zahtjev do 15. ožujka 2013. godine, objavila je na svojoj internetskoj stranici podružnica Zagrebačkog električnog tramvaja.

Vraćanje sredstava obavljat će se u Uredu karata ZET-a na adresi Ozaljska 105, šalteri 1 i 2, radnim danom od 7:30 do 15:00 sati, osim subotom. Učenici prilikom povrata sredstava trebaju priložiti Potvrdu ZET-a o odnesenom zahtjevu kao i račune o kupljenim mjesečnim kuponima.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap