Pretraga

Zlatna mladež: U doba recesije oni za izlazak potroše 42 tisuće kuna!

A- A+

Iako svijetom vlada recesija, maleni postotak američke zlatne mladeži dane troši hvalisajući se novcem svojih roditelja. Dok većina mladih štedi i radi kako bi kupila željene stvari, bogata djeca s Instagrama objavljuju fotke svojih besramno skupih predmeta i provoda.

Jadni, mali bogataši

Većina ih nije ni punoljetna, a gotovo nitko od njih u životu neće morati raditi. Njihovi su roditelji milijunaši i milijarderi, a samim time što su rođeni sa zlatnom žlicom u ustima, taj novac pripada i njima. Tokom ljetnih mjeseci potrudili su se bez imalo srama cijelom svijetu preko društvenih mreža pokazati koliko su sretni i rastrošni.

Fotografije njihovog raja

Najnovije fotografije pokazuju njihove lude provode, kao i skupe predmete. Ferrariji, zlatni AK-47 s potpisom Versacea, modni i tehnološki dodaci koje obična djeca mogu samo sanjati, sve se to može naći na njihovim fotografijama. Uz sve to, jasno se vidi i besramno proljevanje nevjerojatno skupih šampanjaca i ostalog alkohola, jahte, privatni avioni i helikopteri, ogromni bazeni i još veći računi kasnonoćnih provoda, prenosi Index.hr.

Njima je samo bitno da oni imaju

Unatoč upozorenjima da takvo hvalisanje nije pristojno, ova djeca ne prestaju. Uz sve to, objavljivanje fotografija skupocjenih predmeta samo olakšava posao potencijalnim lopovima koji bi ih mogli olakšati za nekoliko tisuća dolara.

No, čini se da njih ništa ne može zaustaviti, pa čak ni svjetska ekonomska kriza. Dok god imaju tatine novce, svijet je za njih samo jedno igralište, bez obzira na to koliko ljudi oko njih gladovali i patili.

Copy link
Powered by Social Snap