Znakovi koji vam ukazuju da ste naišli na tipa koji se boji vezivanja

Mnoge cure na početku ljubavne veze nerijetko vide samo ono što im se sviđa na novom partneru te im tako zaslijepljenima zaljubljenošću često znaju promaknuti neki detalji koji očigledno zovu na uzbunu i na malo veći oprez.

www.wallpaperup.com

Nije tajna da se neki muškarci, osobito oni mlađi, boje vezivanja i dugotrajnih veza. Za njih je svaka cura s kojom prohodaju tek usputna zabava koju će zamijeniti čim se neka malo zabavnija pojavi na obzoru. Kada su u pitanju djevojke, jačem spolu iste brzo dosade te se trude ne zadržavati dugo u nekakvim odnosima. Da se ovakav frajer ne bi dogodio vama, na ovih deset stvari obratite pozornost i znati ćete na čemu ste.

Žestoka neka ljubav

Nerealna očekivanja

Kada nije onako kako je zamislio te ne zadovoljite nemoguće prohtjeve, počet će s isticanjem vaših mana i nabijanjem osjećaja krivnje. Zapamtite samo da se to u normalnim vezama i odnosima ne radi. Nemojte si dozvoliti previše samopreispitivanja i svaljivanja krivicu na sebe, nego ovakvog frajera slobodno pustite da ide dalje jer će kad – tad to sam učiniti.

Pogled mu bježi

Svi mi volimo pogledati nekog zgodnog i privlačnog, radilo se o muškarcu ili o ženi. No ako vaš izabranik ne može zadržati pogled na vama te se ne može suzdržati da ne pogleda gotovo svaku ženu, onda imate posla s muškarcem kojemu nije do vezivanja, niti s vama, niti s bilo kim drugim. Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se libiti gledati u njih bez obzira što ste vi pored njega.

Što napraviti kad vam veza uđe u kolotečinu

Bivša je kriva za sve

Kada već shvatite da se boji veze i izravno ga upitate, obično će reći da su mu bivše bile naporne, previše ga gušile ili su jednostavno bile prezahtjevne. Time vam ustvari govori da od vas očekuje da ga ostavite na miru da radi što god želi te da ga previše ne ispitujete.

Ne da mu se razgovarati

Kad god poželite razgovarati o vašem odnosu ili o nečemu ozbiljnijem što uključuje vas kao par, on se izvlači te cijeli razgovor okreće na šalu čime očigledno želi završiti priču o toj temi. Ovime samo pokazuje da vas ne doživljava kao partnericu, već samo kao usputnu stanicu.

Uvijek biraju komplicirano

Bliskost i iskrenost su za ovakve tipove prijetnja i tlaka pa obično stvaraju odnose s ljudima koji žive u takvim okolnostima u kojima se nemoguće vezati. Primjerice ‘vežu’ se s djevojkama koje žive u drugom gradu ili državi, ili čak sa zauzetima jer smatraju da na taj način ne postoji bojazan da će se osoba poželjeti vezati za njih.

Voli držati situaciju pod kontrolom

On je taj koji želi odlučivati i planirati vaše zajedničko vrijeme, a vi se uglavnom prilagođavate. To je zato jer bi vi mogli predložiti nešto što mu se neće svidjeti, a ovakav tip muškarca rijetko pristaje na kompromise jer mu niste dovoljno bitni.

Veza s pušačem: Da ili ne?

Toplo-hladne igrice

Jedan dan vas obožava, druga dva vam se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan. Sve to obično je popraćeno velikim isprikama zbog kojekakvih obaveza doma ili na poslu. No, ustvari nema nikakvog opravdanja za nejavljanje. Jednostavno mu se nije dalo ili je imao zanimljivije društvo od vas. U svakom slučaju, ne shvaća vas ozbiljno.

Važniji mu je lov nego lovina

Jednom kad vas je napokon osvojio, pridobio vašu pažnju i shvatio da ste ‘pali’ na njega, ovakav tip se ubrzano počinje hladiti. Više mu niste zanimljivi. Odjednom osjećate kako se povlači i udaljuje bez jasnog razloga. Uzrok tome nemojte tražiti u sebi jer ovom tipu sve brzo dosadi u životu, pa tako i ljubavni odnosi te definitivno nije spreman na svakodnevne uspone i padove koje veza nosi.

Zadivljujuće činjenice koje će vam vratiti vjeru u ljubav

Prenapadan i preuporan

Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. I ako vam se ne sviđa, njegova predanost bi vas svakako mogla zaintrigirati. No, ovdje je riječ o situaciji u kojoj morate biti oprezni te pokušati procijeniti je li ‘zapeo’ za vas jer ste lovina i ne može se smiriti dok vas ne ulovi ili mu se zaista jako sviđate, pa je to razlog njegovoj posvemašnjoj upornosti da vas osvoji.

Kratkotrajne veze

Iza sebe ima cijeli spektar kratkotrajnih veza, avantura i afera, a nijednu ozbiljnu vezu. Ovo je alarmantan znak da bi se i vi vrlo lako mogli naći u ulozi prolazne stanice u njegovom životu. Opravdanja su obično klišeji poput ‘nisam pronašao pravu’, ‘nisam imao vremena’ i slična neuvjerljiva opravdanja.

Odgovori