Pretraga

Popust ulovi sad, a na pripreme za maturu kreni kasnije: Iskoristi Dan ludih cijena

A- A+

Znamo da vam se čini da je pisanje ispita državne mature miljama daleko, ali jednako tako dobro znamo da i vi znate da je kvalitetna i pravovremena priprema pola posla! Zato vam je Algebra i ove godine organizirala Dan ludih cijena tijekom kojeg ćete, samo 26. 9., moći upisati pripreme za državnu maturu uz popust od 20%!

Iskoristi Dan ludih cijena!

Najbolje od svega je to što samo 26. 9. možete upisati pripreme uz navedeni popust, ali na predavanja ne morate krenuti odmah nego u ciklusu priprema koji vam najbolje odgovara. Prvi počinje već 16. 11. 2019., a zadnji, prije pisanja ispita državne mature, Algebra organizira 25. 5. 2020.

Dan ludih cijena vrijedi za upis u pripreme za državnu maturu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Sisku, Šibeniku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Karlovcu, Čakovcu, Zaboku, Varaždinu, Livnu i Mostaru.  Pritom popust od 20% vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, od paketa priprema, preko pojedinačnih predmeta do priprema za pojedine fakultete (Arhitektura, Medicina, Filozofski fakultet i Hrvatski studiji).

Da su organizirane pripreme za ispit državne mature efikasne možda najbolje pokazuje podatak, izvučen iz statistike posljednjih nekoliko godina koliko Algebra provodi organizirane pripreme u gradovima širom Hrvatske, a koji kaže kako je gotovo 97%  maturanata koji su se odlučili za ovu vrstu priprema potom ostvarilo i željeni rezultat te upisali željeni fakultet koji im je bio prvi izbor.

Maturanti se u Algebri mogu pripremati za sve obavezne predmete (matematiku, hrvatski, engleski i njemački jezik), za izborne predmete (fizika, biologija, kemija, psihologija, informatika te politika i gospodarstvo) kao i za specifične prijemne ispite kakvi ih očekuju na medicinskim, filozofskim i arhitektonskim fakultetima.

A ako upišete pripreme u Algebri, možete sudjelovati u projektu „Nagrađujemo izvrsnost“ u sklopu kojeg su prošle godine, u suradnji s partnerima, podijelili 6 stipendija u iznosu od 10.000 kn maturantima koji su najbolje riješili ispite državne mature, a završili su pripreme u Algebri.

Više informacija o Danu ludih cijena pronađite na njihovim stranicama i ne zaboravite – da bi ostvarili 20% popusta, potrebno ga je rezervirati ispunjavanjem prijavnice i doći na upis na sam Dan ludih cijena, 26. 9.!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap