Pretraga

Započni novu akademsku godinu s radionicom poslovnih vještina

A- A+

Nova akademska godina je tu, a ako si odlučio krenuti jako i nabrijano, znamo što ti je činiti. I ove jeseni se održavaju radionice životnih i poslovnih vještina na koje se mogu prijaviti svi studenti i mladi nezaposleni. Pogledaj gdje, kako i kada se možeš prijaviti!

Radionica Coca-Colina podrška mladima održana u Rijeci 23. i 24. svibnja

Radionice životnih i poslovnih vještina već treću godinu za redom organizira Coca-Cola HBC Hrvatska, a do sad su pomogli gotovo dvije tisuće mladih koji su prošli kroz program. Radionice su zamišljene u trajanju od dva dana po osam sati, tijekom kojih sudionici slušaju predavanja stručnjaka iz poslovnog svijeta, sudjeluju u pametnim igrama i različitim grupnim aktivnostima.

Izdvojeni članak

Bili smo na programu Coca-Colina podrška mladima: Evo zašto biste se i vi trebali prijaviti

Teme koje se obrađuju na radionicama su različite, a pokrivaju područja poslovnih vještina, kao što je projektiranje ili prodajne vještine, te područja životnih vještina, kao što je samoprocjena, networking i slično.

Ove godine prvi put se na radionicu mogu prijaviti i studenti, te tako mogu dobiti znanja koja možda ne dobivaju tijekom studiranja. Svakako, ova radionica polaznicima daje prednost prilikom pronalaska posla u odnosu na one koji radionicu nisu prošli.

U listopadu, radionice će se održati:

u Puli 3. i 4. listopada;

u Varaždinu 24. i 25. listopada;

u Čakovcu 28. i 29. listopada.

Ako se želiš prijaviti, sve što trebaš jest ispuniti ovu prijavnicu. Sudjelovanje je potpuno besplatno, a koštati će te jedino tvoga vremena. Za vrijeme trajanja radionice osiguran je obrok i, naravno, Coca-Cola. Osim toga, svi sudionici po završetku radionice dobivaju potvrdu o sudjelovanju, koju možeš priložiti uz svoj CV i motivacijsko pismo, nakon što naučiš kako ih pravilno napraviti.

U videu je predavačica Coca-Coline podrške mladima Anđela Šimunac objasnila kako se piše životopis. To je samo mali tračak onoga što ti radionica pruža, i zato je šteta propustiti ovu priliku!

Copy link
Powered by Social Snap