Uštedite koju kunu i opremite se za školu: Knjige nabavite u antikvarijatu

Svaki početak školske godine pravi je pakao za novčanik zbog kupovine novih udžbenika i ostalog pribora. Osim ako ne postoji neki mehanizam razmjene knjiga među generacijama, starci moraju izdvojiti pozamašne iznose kako biste vi mogli pratiti nastavu kako treba. U takvim situacijama kao idealno rješenje nameće se antikvarijat, gdje jeftino možete doći do knjiga za novu školsku godinu, ali i riješiti se onoga što vam više ne treba!

Logos Split
Logos Split

Opremiti se za novu školsku godinu skup je sport. Osim pribora i školske torbe, velik dio troškova zauzimaju i školski udžbenici. Ipak, postoji jedan vrlo dobar način uštede pri nabavci školskih udžbenika. Riječ je o kupnji udžbenika u antikvarijatu!

Antikvarijat Logos ima svoje poslovnice u Splitu, Sinju, Varaždinu i Čakovcu, a za ostale dijelove Hrvatske vrše dostave. Osim prodaje, vrše i otkup udžbenika za sve gimnazije i srednje škole u Hrvatskoj.  Prodajna cijena rabljenih udžbenika se formira prema jedinstvenoj cijeni novih udžbenika u knjižarama. Za srednju školu cijena udžbenika je do 40% povoljnija u odnosu na cijene novih knjiga u knjižarama.

Isto tako, moguće je naručiti cijeli komplet udžbenika za nadolazeću školsku godinu. To možete učiniti putem maila ili putem Facebook stranice. Za naručeni komplet udžbenika za srednju školu, a izvan gradova u kojima se nalaze poslovnice Logosa, dobivate besplatnu dostavu.

Više o Logosu te prodaji i kupnji udžbenika možete saznati ovdje.

Logos Split
Logos Split

Odgovori