Pretraga

Srednja škola

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

Dragi učenici, naša škola vam pruža najbolje obrazovanje, a nastava se realizira sa svim potrebitim nastavnim sredstvima i pomagalima. Zato ambiciozni i dobri učenici, upišite se u našu školu gdje ćete dobiti kvalitetno znanje za upis na željeni studij. Pored redovite nastave u našoj školi učenici mogu sudjelovati u izvannastavnim aktivnostima iz svih obrazovnih područja i zadovoljiti svoje individualne sklonosti: literarna sekcija, dramska sekcija, pjevački zbor, informatika, novinarska sekcija.

Naša škola ima dva smjera:

  • opću gimnaziju
  • jezičnu gimnaziju

Nastavničko vijeće i ravnatelj osobno jamče vam kvalitetno obrazovanje. Mi smo zahtjevna škola, ali za odlične učenike koji su željni znanja i napredovanja naša škola je najbolji izbor i zato nemojte dvojiti – upišite se u Gimnaziju Vladimira Nazora.

foto: Gimnazija Vladimira Nazora Zadar | privatna arhiva

Gimnazija Vladimira Nazora je najstarija škola u gradu Zadru, osnovana je 1804. godine. U dugoj povijesti škola je iznjedrila mnoge generacije od kojih su mnogi postali profesori, liječnici, odvjetnici i znanstvenici poznati kod nas i u svijetu.

Uz opći uspjeh na dvije decimale od 5. do 8. razreda, predmeti koji su boduju za upis u oba programa su: hrvatski jezik, engleski jezik, matematika, povijest, geografija i biologija.

Perivoj Vladimira Nazora 3, 23000 ZADAR

Broj telefona: 023 315 311

Mail škole: [email protected]

OIB škole: 62026911972

Link na web stranicu škole: http://gimnazija-vnazora-zd.skole.hr/

Sve aktivnosti koje se odvijaju u školi unutar redovne nastave i izvannastavnih aktivnosti pogledajte u priloženom videu.

Specifičnosti i posebnosti škole pogledajte u priloženom videu.

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!