Industrijska strojarska škola Zagreb

Srednja škola: Industrijska strojarska škola Zagreb

Lokacija:

Avenija Marina Držića 14

O nama:

Istovremeno obrazovanje u teorijskim znanjima i rad u stvarnim životnim uvjetima značajka je koja nakon završene škole doprinosi trajnom znanju koje je moguće uvijek nadopunjavati.
Nastava je orijentirana na komunikaciju, usvajanje praktičnih znanja i vještina, socijalnoj percepciji i razvijanju pozitivnih međuljudskih odnosa. Ako držite i vi do ovih obilježja postanite dio naše zajednice”. Naša škola otvorena je za cjeloživotno obrazovanje i tu vidimo budućnost “Lijepe naše”.

Trenutno školu pohađa oko 500 učenika koji su svrstani u šest do sedam odjeljenja.

Bodovi:

Nema bodovnog praga

Smjerovi:

Za industriju (B program):

  • alatničar

  • tehnički crtač

  • CNC operater

Za obrtništvo (JMO program):

  • autolimar

  • automehaničar

  • strojobravar

  • instalater grijanja i klimatizacije

Svi smjerovi su trogodišnji te škola ne nudi polaganje četvrtog razreda.

Zašto upisati tu školu i njene posebnosti:

Škola nudi široku paletu zanimanja iz oblasti industrije, obrtništva i malog poduzetništva. Sva zanimanja su trogodišnja, osim NUAS-a koji traje tri i pol godine, a teži se tome da normalna razina aktivnosti mladih i njihove razvojne mogućnosti budu uklopljene u osmišljenost škole, način rada i način podučavanja.

Slobodne aktivnosti: informatička grupa, planinarska sekcija “Strojarci”, novinarska skupina “Strojarko”, športski klub, skupina za očuvanje okoliša, WEB-EKO grupa, knjižničarska grupa; knjižnično-informacijski centar s multimedijalnom čitaonicom.

Dostignuća:

Organizirali su međužupanijsko i državno natjecanje u tokarenju, gdje su ostvarili prvo i treće mjesto. Na natjecanjima također često sudjeluju i učenici iz smjerova vodoinstalatera, instalatera kao i grijanja i klimatizacije.

Opremljenost škole:

Škola ima dvoranu kao i rukometno i nogometno igralište te stazu za trčanje. Postoje i posebno opremljeni kabineti za tehničke predmete u kojima se nalaze televizori, projektori, računala i drugi alati potrebni za nastavu. Također se u sklopu škole nalazi knjižnica s čitaonicom.

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr
Ocjene Glasova: 2 Ocjena: 4.25
Kvaliteta nastave 5
Opremljenost učionica 1
Knjižnica 5
Izvannastavne aktivnosti 3
Dostupnost interneta 5
Prostori za druženje 5
Mogućnosti zapošljavanja 5
Preporuka upisa 5

Pregled ocjena za prijašanje školske godine

2018/2019 Glasova: 6 Ocjena: 3.19

Odgovori