Obrtnička škola za osobne usluge

Srednja škola: Obrtnička škola za osobne usluge

Bodovi: 

Bodovnog praga nema

Smjerovi:

Frizer, kozmetičar, pediker, fotograf

Zašto upisati tu školu?

Škola je jako interesantna i sa znanjem koje nudi može se postići puno u životu. Drukčija je od ostalih škola jer ima drukčije koncipiran program nastave. Naime, jedan tjedan održava se obvezna nastava, a svaki drugi tjedan radi se praksa. Atmosfera je odlična, učenici se puno druže i odlaze na mnoge izlete.

Dostignuća (znanje/sport):

Kozmetičar iz ove škole idu na natjecanje ZLATNI RUŽ. Fotografi sudjeluju na brojnim međunarodnim natjecanjima, a pedikeri su ove godine bili na natjecanju u Splitu i pokupili jako dobre kritike! Fotografi vjerno prate pedikere, frizere i kozmetičare na svim natjecanjima. Učenici ove škole ove su godine sudjelovali na DANIMA LJEPOTE koji su se održavali na Velesajmu predstavljajući svoju školu.

Učionice/Igralište-Dvorane:

Učionice su dobro opremljene, a osobito su dobro opremljeni praktikumi za frizere, pedikere, kozmetičare i fotografe.  U školi postoji poseban foto-laboratorij za fotografe. U svojoj školskoj dvorani imaju sve što im je potrebno.

Posebnosti:

Školu mogu upisati i odrasli za nadogradnju svog znanja. Ova strukovna škola daje garanciju za dobar posao. Učenici je posebno vole zbog brojnih kreativnih natjecanja.

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr
Ocjene Glasova: 2 Ocjena: 3.25
Kvaliteta nastave 3
Opremljenost učionica 3.5
Knjižnica 3.5
Izvannastavne aktivnosti 3.5
Dostupnost interneta 3
Prostori za druženje 3
Mogućnosti zapošljavanja 3
Preporuka upisa 3.5

Pregled ocjena za prijašanje školske godine

2014/2015 Glasova: 1 Ocjena: 1

Odgovori