Pretraga

Matija Vojković iz KK Međimurje dobitnik natječaja Sportske stipendije i Sport festa

A- A+

SportskeStipendije.com i SportFest2017.com organizirali su Natječaj za sportske stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi potaknuli srednjoškolce koji se ozbiljno bave sportom na iskorištavanje akademskih i sportskih mogućnosti koje im se nude. Pobjednik je Matija Vojković iz Čakovca koji nastupa za KK Međimurje.

Naime, studij u SAD-u putem sportske stipendije omogućuje bavljenjem vrhunskim sportom i školovanje na vrhunskim školama diljem SAD-a. Studiranjem u SAD-u možete steći diplomu; naučiti jezik; upoznati nove ljude i stvoriti nova prijateljstva; proputovati i posjetiti mjesta za koja ste mislili da ih nikada nećete vidjeti; natjecati se protiv vrhunskih sportaša i trenirati s vrhunskim trenerima.Organizatori su za pobjednika natječaja osigurali jednu potpuno besplatnu uslugu pronalaska sportske stipendije za studij u SAD-u, a svim ostalim prijaviteljima popust od 20% na uslugu pronalaska sportske stipendije. Više informacija o temi sportskih stipendija za studij u SAD-u možete pronaći na www.sportskestipendije.com ili direktnom kontaktiranjem vlasnika Agencije i pokretača  web stranice na [email protected].

– Ovo je drugi ovakav natječaj i s obzirom da su dosadašnje iskustva iznimno dobra plan je da se u bliskoj budućnost pokrene i novi natječaj. Broj prijavljenih sportaša u odnosu na prvi natječaj se povećao, ako i broj sportova iz kojih dolaze prijavljeni sportaši. Prijavljene sportašice i sportaši imali su različite akademske uspjehe koje su postigli u gimnaziji ili srednjoj školi, a koje istovremeno kombiniraju s sportskim uspjesima na nacionalnoj i internacionalnoj raini. Sportovi kojima se bave prijavljene sportašice i sportaši su tenis, pivanje, košarka, odbojka… Nažalost, nekoliko sportaša nije ispunilo sve uvjete natječaja i to prvenstveno sport kojim se bave s obzirom da za neke sportove ne postoji mogućnost dobivanja sportskih stipendija, rekli su organizatori natječaja.

Pobjednik natječaja je košarkaš Matija Vojković iz Čakovca koji nastupa za KK Međimurje. Evaluacijski odbor ocijenio je da je Matija prijavitelj koji je svojim sportskim i akademskim postignućima najviše zaslužio nagradu besplatne usluge pronalaska sportske stipendije. Njegova sportska i akademska postignuća dokaz su kako je moguće uspješno i kvalitetno baviti se sportom uz istovremeno ispunjenje svih školskih obveza. Matijino osvajanje glavne nagrade ni na koji način ne umanjuje sportske i akademske uspjehe ostalih prijavitelja koji su svojom prijavom i sudjelovanjem na natječaju osvojili 20% popusta na uslugu pronalska sportske stipendije za studij u SAD-u.

Novosti o temi sportskih stipendija za Ameriku možete pratiti na www.sportskestipendije.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/SportskeStipendije.