Pretraga

Natječaj za sportske stipendije za studij u SAD-u

A- A+

SportskeStipendije.com i SportFest2017.com uz medijsko pokroviteljstvo Srednja.hr povodom manifestacije Sport Fest 2017 koja će se održati od 5.-8. listopada na Zagrebačkm velesajmu organizirali su Natječaj za sportske stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim Državama. Tekst natječaja i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

izvor: Facebook EUG Zagreb – Rijeka 2016.

Organizatori natječajem žele potaknuti mlade na iskorištavanje sportskih i akademskih mogućnosti koje im se nude u SAD-u. Predmet natječaja je dodjeljivanje jedne potpuno besplatne usluge pronalaska sportske stipendije za studij u SAD-u, a ostalim prijavljenim sudionicima popust od 20% na uslugu pronalaska sportske stipendije.

Prijaviti se mogu svi učenici trećih i četvrtih razreda srednje škole u školskoj godini 2017./18. koji imaju hrvatsko državljanstvo, a prijavljuju se na temelju sporta za koji se dodjeljuju sveučilišne sportske stipendije u SAD-u.

Natječaj možete pratiti na internet stranicama www.sportskestipendije.com, www.srednja.hr i www.sportfest2017.com, kao i na Facebook stranicama www.facebook.com/SportskeStipendije, www.facebook.com/srednja.hr i https://www.facebook.com/sportfestzagreb.

Natječaj je otvoren od 26. rujna 2017. godine u 8:00 sati do 22. listopada 2017. godine u 20:00 sati.

Više o organizatorima Natječaja

SportskeStipendije.com je web stranica stručnjaka za područje sportskih stipendija za studij u SAD-u koja služi za dobivanje osnovnih informacija o tome što je sportska stipendija, što ona pokriva, kako se dodjeljuje, koji sportovi su pokriveni sportskom stipendijom, što je potrebno napraviti da bi dobili sportsku stipendiju ili otišli na studij… Cilj djelovanja stranice SportskeStipendije.com je informiranje koje vodi k uspostavi suradnje između sportaša i roditelja s jedne strane te pokretača stranice s druge strane, a na samom kraju pružanje kvalitetne usluge i pronalazak odgovarajuće sportske stipendije. Ova Web stranica ne služi u svrhu prodaje ili promocije iz razloga što pokretač stranice vjeruje da je za tako važnu odluku koju donose  sportaši zajedno sa svojim roditeljima prije svega  potrebno „sjesti i razgovarati“. Upravo zato svi zainteresirani za studij u SAD-u mogu se javiti pokretaču stranice na e-mail ili mobitel koji su javno dostupni na stranici.

Sport Fest je manifestacija čija je želja privući ljubitelje sporta u jugoistočnoj Europi (pa i šire) kako bi razmijenili iskustva, znanja, kontakte te predstavili proizvode, usluge i projekte. Upravo zbog toga, osiguran je sajamsko izložbeni prostor na području Zagrebačkog velesajma. Kako sve ne bi stalo samo na predstavljanju proizvoda, za Vas su organizirane edukativne konferencije i radionice s eminentnim stručnjacima iz cijele Europe. Sport Fest može dati dodatnu vrijednost klubovima, savezima, igračima, poduzetnicima, gospodarskim subjektima, marketinškim, istraživačkim i PR agencijama, upravljačima sportskih objekata, studentima marketinga i kineziologije te svima drugima koji su vezani uz sport ili mu jednostavno ne mogu odoljeti.

Više o medijskom pokrovitelju Natječaja

Srednja.hr jedini je news portal za studente i srednjoškolce u Hrvatskoj. Portal je pokrenut krajem 2011. godine, a do rujna 2012. funkcionirao je na volonterskoj bazi. Na portalu rade studenti novinarstva Fakulteta političkih znanosti ili oni koji su nedavno diplomirali. Cilj portala je osvježiti medijsku scenu i postati glas mladih koji je često zanemaren. Portal Srednja.hr pokrenuo je niz edukativnih i korisnih projekata poput Ideja godine, ePredstavljanje fakulteta, ePredstavljanje srednjih škola, databaze kvizova za rješavanje ispita državne mature, kao i literature srednje škole.