Pretraga

Ne znate što raditi u vrijeme praznika? Zabavite se uz razne sportove, koji vam se nude besplatno

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom zimskog odmora učenika organizira program Odmorko zima 2018. koji traje od 27.12.2017. do 12.1.2018. godine. Namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, a sve aktivnosti u sklopu programa su besplatne te se provode uz stručni i pedagoški nadzor.

Da praznici ne budu dosadni i pasivni, pobrinuo se Školski sportski savez Grada Zagreba. Za svu djecu organizirane su različite sportske aktivnosti koje započinju 27. prosinca. Plivanje, klizanje, odbojka, frizbi, judo, obaranje ruku, streljaštvo – sve su to samo neke aktivnosti u sklopu programa Odmorko zima 2018.

Izdvojeni članak

Prijavite se na besplatne sportske radionice ove subote

Aktivnosti se provode na različitim mjestima u Zagrebu, a sudjelovanje je besplatno. Nije se potrebno prijaviti, već je dovoljno doći u terminu koji je naveden na plakatu. Dostupna je i interaktivna karta na kojoj je moguće pronaći sve lokacije i informacije o pojedinom programu.

Ulaz je slobodan uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Kao identifikacijski dokument može poslužiti originalno uvjeren “zahtjev za izradu iskaznice”.

Informacije su dostupne i na broj telefona 01/ 4816-340 i 01/ 4811-472 te na mail adresu [email protected]