Objavljen ždrijeb Sveučilišne futsal lige u Zagrebu, kao i satnica prvog kola koje je već subotu

Prošli petak je održan ždrijeb Sveučilišne futsal lige za studente, u kojoj će sudjelovati 36 ekipa, raspoređenih u četiri skupine. Branitelj naslova VERN našao se u skupini B, gdje će pohod na novu titulu tražiti u duelima protiv TTF-a, PBF-a, Stomatologije, TVZ-a, HVU-a, Agronomije, FKIT-a, VEF, i novaka u ligi Edwarda Bernaysa. Inače, prošlogodišnji polufinalisti (VERN, FER 1, RGNF i EFZG) su postavljeni za nositelje te su raspoređeni u različite skupine.

izvor: Facebook stranica UniSport Zg
Možda nisu najbolja futsal momčad na Sveučilištu u Zagrebu, ali po boemštini im nema ravnih

Danas je objavljena i satnica prvog kola, koje će u subotu 18. studenog u 8 ujutro, otvoriti prošlogodišnji prvak VERN, dvobojem protiv maloprije spomenutog novaka Edwarda Bernaysa. Napomenimo da se sve utakmice igraju u sportskoj dvorani Martinovka.

Uz dvoboje u muškoj konkurenciji, ove godine će se u Martinovci igrati i dueli u Sveučilišnoj futsal ligi za studentice.

Za to je natjecanje također održan ždrijeb, a određena je i satnica prvog kola, koje će se igrati u nedjelju 19. studenog. U Sveučilišnoj futsal ligi za studentice će se ove godine natjecati 13 ekipa, raspodređenih u dvije skupine.

izvor: Facebook stranica UniSport Zg

S obzirom na neparan broj ekipa, prvo kolo će pauzirati jedna ekipa, a igrom slučaja to će biti prošlogodišnje prvakinje s Kineziološkog fakulteta.

Pogledajte sve parove i satnicu prvog kola.

Odgovori