Pretraga

Sveučilišna futsal liga: FER prosuo bodove, ostali favoriti uvjerljivi

A- A+


Izdvojeni članak

Sveučilišna futsal liga: Nakon trećeg kola se ljestvica polako kristalizira

U četvrtom kolu Sveučilišne futsal lige u Zagrebu prvu pobjedu je zabilježila Visoka škola za financijski menadžment, koja je imala do ovog kola sve poraze i gol razliku 1 : 58. Dva boda je prosuo prošlogodišnji viceprvak FER 1, koji je u derbiju C skupine remizirao s PMF-om. Četiri ekipe i dalje su bez bodova, a šest s punim učinkom. Dodajmo da se prvi put ove sezone jedna ekipa pojavila u nepotpunom sastavu te nije mogla početi utakmicu. Riječ je o Agronomskom fakultetu.

Najveće iznenađenje četvrtog kola Sveučilišne futsal lige u Zagrebu napravila je Visoka škola za financijski menadžment upisavši prvu pobjedu, nakon početna tri poraza i gol razlike 1 : 58. FER 1 izašao iz kruga ekipa sa stopostotnim učinkom, nakon remija s PMF-om u ovom kolu. U svakoj skupini još uvijek je po jedna ekipa bez bodova, a šest ih je sa stopostotnim učinkom.

Druga momčad FER-a ostvarila je najuvjerljiviju pobjedu u ovom kolu, svladavši Biblijski institut rezultatom 12 : 1. FER 2 na stopostotnom je bodovnom učinku, dok Biblijski institut utjehu za sve poraze uz gol razliku 1 : 51, može naći u činjenici da su u ovom kolu postigli svoj prvi pogodak. 

Uz FER 2 s punim učinkom ostali su Ekonomski fakultet, Kineziološki fakultet, Zagrebačka škola ekonomije i menagementa, te VERN i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Uz Biblijski institut još uvijek bez bodova su Hrvatski studiji, Arhitektonski fakultet i Farmaceutsko biokemijski fakultet. Ekipa Agronomskog fakulteta pojavila se samo s četiri igrača, te prema pravilima Sveučilišne lige nije mogla početi utakmicu protiv Fakulteta prometnih znanosti, pa je registriran rezultat 0 : 3 u korist Prometa.

Iduće kolo na rasporedu je u subotu, a vrijedi izdvojiti derbi skupine D u kojem se sastaju dvije ekipe sa stopostotnim učinkom, Kineziološki fakultet i Zagrebačka škola ekonomije i menagementa. Utakmica se igra u 8 sati i 50 minuta, u Martinovki gdje se odigrava cijela liga. U skupini A derbi začelja igrat će Tekstilno – tehnološki fakultet i Biblijski institut.