Pretraga

Sveučilišna futsal liga: Nakon trećeg kola se ljestvica polako kristalizira

A- A+

Izdvojeni članak

Devet ekipa s punim učinkom nakon drugog kola Sveučilišne futsal lige

U trećem kolu Sveučilišne futsal lige u Zagrebu, novi krah doživjela je ekipa Visoke škole za financijski menadžment primivši 25 pogodaka od Agronomskog fakulteta. Sva četiri prošlogodišnja polufinalista suvereno koračaju prema doigravanju, te su i dalje bez izgubljenog boda. Kineziološki fakultet u tri kola primio je samo dva pogotka.

Sveučilišna futsal liga u Zagrebu u trećem kolu ponovno je bila lišena iznenađenja. U derbiju skupine B Ekonomski fakultet je pobijedio Pravni, te tako ostao jedina ekipa u svojoj skupini s punim učinkom. Visoka škola za financijski menadžment mogla bi ući u anale natjecanja, budući da su nakon prva tri kola imaju tri poraza, uz gol razliku 1 : 58. Zanimljivo da su jedini gol dali Kineziološkom fakultetu, koji osim toga, primio još samo jedan gol u dosadašnjem dijelu natjecanja. Biblijski institut i nakon trećeg kola nije postigao pogodak, te ima gol razliku 0:39.

Nakon trećeg kola prošlogodišnji polufinalisti FER, VERN, DIF i Ekonomski fakultet imaju svih devet bodova, te se time nameću kao favoriti i za visoke plasmane u ovoj godini. Osim njih druga ekipa FER-a, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te Zagrebačka škola ekonomije i menagementa, također su zasada na punom učinku.

Ekipa Agronomskog fakulteta, zabilježila je najuvjerljiviju pobjedu u ovom kolu napunivši mrežu Visoke škole za financijski menadžment s 25 pogodaka, a pri tom sačuvavši svoju mrežu netaknutom.

Napomenimo na kraju da Sveučilišna futsal liga za studentice počinje ipak 16. veljače, a ne drugog kako je isprva najavljivano. Dodajmo i da slijedeće nedjelje 10. veljače starta i Sveučilišna liga za rukometaše, a utakmice će se odigravati na Kineziološkom fakultetu, osim trećeg kola koje se igra u Martinovki.