Pretraga

U jakoj konkurenciji promašenih frizura nogometaša, ovo je zasigurno najgluplja

A- A+

Sin slavnog nogometaša i trenera Diega Simeonea, 18-godišnji Giovanni, promaknut je u prvu momčad argentinskog River Platea, ali ga je to skupo koštalo. Naime običaj je u ovom argentinskom klubu da se nogometaš prilikom prelaska u seniore ošiša na frizuru, koja mora izgledati što je moguće nakaradnije. Suigrači zbilja nisu imali milosti za mladog napadača.

Foto: Ole

Giovanni Simeone, 18-godišnji je napadač River Platea te sin bivšeg velikog nogometaša Diega. Upravo je pristupio seniorskoj momčadi svoga tima, te je odmah privukao pozornost medija i javnosti, no ne nekim eurogolom ili dobrim nastupom.

Neki hokejaški klubovi imaju takozvano ‘vatreno krštenje’ kada novi igrač dolazi u klub, pa prolazi kroz torturu, gdje ga budući suigrači dobro propuste kroz šake. Nešto je blaža tradicija u River Plateu, ali također izaziva nelagodu.

Naime običaj je da kada igrač prelazi iz juniorskog u seniorski kadar, od suigrača bude počašćen frizurom, koja mora izgledati ne kao nagrada za postignuće, nego kazna, piše Metro.

Frizura koju ima Simeone mlađi zbilja je okrutna kazna!