[VIDEO] Juniori Dinama i prezimili i otišli do velikog četvrtfinala Lige prvaka

Juniorska momčad Dinama pobjedom 2:0 izbacila je belgijski Anderlecht te prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Tamo će ih čekati izdanci vjerojatno najorganiziranije omladinske škole nogometa La Masije odnosno juniori Barcelone. Strijelci za mini Modre su bili Amer Gojak u 47. minuti te Josip Brekalo u 57.

Izvor: Facebook GNK Dinamo

Juniori Dinama zabilježili su povijesni uspjeh plasiravši se u četvrtfinale Lige prvaka pobjedom na Anderlechtom od 2:0.

[Video] Na norijadi u Zagrebu tisuće maturanata u glas pjevalo Dinamovu himnu

Utakmicu su igrali u gostima u Bruxellesu, a golove su zabili Amer Gojak te agilni Josip Brekalo, velika nada i udarna igla mlade reprezentacije Hrvatske, koja je u listopadu prošle godine stigla do četvrfinala Svjetskog prvenstva u Čileu.

Šlag na torti svakako je i ogled koji ih čeka – naime na glavni stadion u Maksimiru 8. ili 9. ožujka stiže podmladak Barcelone.

Oni su u osmini finala svladali danski Mydtjylland rezultatom 3:1.

Pogledajte dječačko veselje mladih Dinamovih snaga u svlačionici nakon velike pobjede u Belgiji. Video je već skupio više od 185.000 pogleda.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

[ UEFA Youth League ] Bravo dečki! 🙂 <3CONGRATULATIONS!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 23. veljače 2016

Odgovori