Pretraga

Zbog žutog kartona tinejdžer gotovo ubio suca

A- A+

Nakon što mu je sudac pokazao žuti karton, jedan 17 – godišnji Amerikanac je podivljao i udario suca u glavu, koji se sada bori za život. Zbog kobnog udarca tinejdžer je završio u zatvoru za maloljetnike, a prijeti mu doživotna kazna zatvora.

Nasilje na nogomentom travnjaku završilo je na najgori mogući način za jednog američkog suca koji se zbog udarca tinejdžera nogometaša bori za život. Zbog kobnog udarca u glavu sudac se bori za život, a nasilni 17 – godišnji nogometaš mogao bi do kraja života ostati u zatvoru

Izdvojeni članak

Hrvatska rigorozno kažnjena zbog divljanja navijača!

U američkoj saveznoj državi Utah prije dogodila se prava tragedija na nogometnom travnjaku. Sudac Picardo Portillo (46) je sudio utakmicu u rekreativnoj ligi kad je jednom igraču, inače 17 – godišnjem mladiću pokazao žuti karton.
Čim ga je spustio, tinejdžer je došao do suca i udario ga u glavu. Zbog kobnog udarca Portillo je završio u bolnici i bori se za život.

Čak i ako preživi vrlo vjerojatno će mu ostati trajna oštećenost mozga, prenosi foxnews.com.
Tinejdžer koji je udario suca u glavu trenutno je u zatvoru za maloljetnike. Tamo će ostati do punoljetnosti, a onda bi mu se moglo suditi kao odrasloj osobi, što znači da bi mogao dobiti kaznu doživotnog zatvora.