Pretraga

Dođite na Dan otvorenih vrata FER-a!

A- A+

Fakultet elektrotehnike i računarstva u subotu, 26. studenoga 2022., na poznatoj adresi Unska 3, otvara svoja vrata za sve one koji su zainteresirani za znanstvena istraživanja, napredne tehnologije i primjene tih tehnologija u svakodnevnom životu! Očekujemo vas na hodnicima FER-a od 10 do 16 sati.

DOV Fer

Ipak, Dan otvorenih vrata namijenjen je ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, izbor fakulteta na kojemu će studirati. Stoga je ovogodišnji moto Dana otvorenih vrata i glavna poruka za sve naše buduće studente ’’DOĐI, VIDI, OSTANI’’. Maturanti će moći iskoristiti ovaj dan i iskusiti kako je to biti znanstvenik, doznati čime se naši studenti i profesori bave te upoznati ljude s kojima mogu podijeliti svoju strast prema tehnologiji i inovacijama.

Hodnici Fakulteta privući će, kao i uvijek, na tisuće posjetitelja, uglavnom maturanata, ali i mlađih srednjoškolaca, osnovnoškolaca pa i djece vrtićkog uzrasta u pratnji roditelja, baka i djedova!

Osim borbe svjetlosnim mačem, urlanja u gluhoj komori i druženja s veselim robotima, posjetitelji će moći sudjelovati u pub kvizu u popularnom KSET-u ili se iskušati u Pongu protiv umjetne intelligencije! Za sve koji žele živjeti zaista opasno, također imamo posebnu ponudu – ali taj dio neka zasad ostane iznenađenje… 🙂

Uz prezentaciju FER-a i studijskih programa, posjetiteljima ćemo otvoriti vrata od naših najzanimljivijih laboratorija, upoznati ih s nizom znanstvenih istraživanja i projekata, pozvati ih da sudjeluju u atraktivnim predavanjima, razgovaraju s predstavnicima studentskih i stručnih udruga koje djeluju na Fakultetu, a moći će vidjeti i isprobati niz izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije te računarstva, koje su osmislili i razvili naši djelatnici i studenti.

Vidimo se na FER-u!

DOV Fer
Share via
Copy link
Powered by Social Snap