Pretraga

Don Damir Stojić kreće u blagoslov soba studentskih domova: Evo kako se prijaviti i kada ste na rasporedu

A- A+

Kao i prethodnih godina u blagdansko vrijeme, a nakon što se studenti vrate u Zagreb, u studentskim domovima kreće blagoslov soba studenata koji za tim izraze želju. Sobe će blagoslivljati studentski kapelan don Damir Stojić iz crkve Svete Mati Slobode s Jaruna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Već danas su za blagoslov studentskih soba na redu studenti 1., 2. i 3. paviljona studentskog doma ‘Stjepan Radić’ – Sava, i to oni koji su se za to prijavili. U četvrtak na red za blagoslov dolaze 4., 5. i 6. paviljon istoga doma, a u petak su na redu novi paviljoni -11. i 12.

U ponedjeljak, 15. siječnja don Stojić blagoslivljat će 7., 8. i 9. paviljon na Savi, a isti dan na redu su i prva tri paviljona studentskog doma ‘dr. Ante Starčević’- Šara. Posljednji dan blagoslova bit će utorak , 16. siječnja, kada je na redu osam paviljona studentskog naselja Cvjetno.

Ukoliko i vi želite da se kući vašoj i svima koji u njoj prebivaju podari mir, za blagoslov svoje studentske sobe možete se prijaviti putem online obrasca dostupnog na ovoj poveznici.