Pretraga

Drugi najveći torrent site ima sjedište u beogradskom studentskom domu

A- A+

www.telegraf.rs

Izdvojeni članak

Novi torrent ubija televiziju

Druga najveća web stranica za ilegalni prijenos dokumenata KickassTorrents svoje sjedište ima u kompleksu Studentskog grada u Beogradu. Ove informacije vjerojatno bi još neko vrijeme ostale nepoznate, da popularni torrent site jučer nije srušen, nagađa se zbog isteka registracije. Na KickassTorrentu piše da je domena registrirana na ime Miloja Stepanovića, koji živi u studentskom domu u beogradskom kompleksu. Međutim tamo ne postoji nitko s ovim imenom i prezimenom.

KickassTorrent, drugi najpopularniji torrent site na svijetu registriran je na adresi beogradskog kompleksa studentskih domova. Ova vijest vjerojatno se ne bi doznala, da jučer stranica nije srušena, pa je na dokumentu koji se pojavljivao prilikom pokušaja posjete stranice pisalo da je registrirana na ime Miloja Stepanovića, koji živi u beogradskom Studentskom gradu.

Međutim na adresi Tošin Bunar 149, koja pripada drugom paviljonu studentskog kompleksa, nema u evidenciji nikoga s imenom Miloje Stepanović. Tako da se stvarni nositelj prava portala snašao jako dobro smjestivši sjedište portala za ilegalni prijenos dokumenata u studentski kompleks.

– Prvi put čujem. Ko je on? Ahahahaha, kakav car, bolje mjesto za varanje administracije ne postoji! Pa, ovdje nitko ne zna adresu na kojoj stanuje, jedino možda po računima koji stižu može da se sazna. Inače, svi se određuju prema blokovima, lamelama i ulazima, kazao je za telegraf.rs student Danilo koji stanuje na spomenutoj adresi.

Inače najveći site za ilegalni prijenos dokumenata je The Pirate Bay.