Pretraga

[FOTO] Bili smo u prvom studentskom tehnološkom centru u SC-u i fakat je mrak

A- A+

Osim Smotre Sveučilišta u Zagrebu, jučer je u SC-u održano i otvorenje prvog studentskog tehnološkog centra, koji bi mogao promijeniti shvaćanje studenata da je SC isključivo zgrada u kojoj jedu i podižu ugovore.

Naime, tamo bi trebale nastajati nove ideje, studentski projekti, a ugodni prostor će služiti studentima i za chillanje, igranje stolnog nogometa, dok će računala i ultra brzi internet, poslužit između ostaloga za e-sport, odnosno sveučilišno prvenstvo u gamingu u sklopu kojeg će se održavati natjecanja u League of Legendsu, Hearthstoneu, CounterStrike Global Offensiveu i Pro Evolution Socceru.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Zagrebački SC dobio prvi studentski tehnološki centar koji izgleda brutalno dobro

– Predstavljamo vam prostor koji će služiti studentima za boravak i druženje, a osim toga nudit će tonu zanimljivih sadržaja, kao što su tribine s bean bagovima, učionice za individualni rad, VR, profesionalna računala za surfanje, gaming i pisanje EU projekata! Uz sve to na redovnoj bazi će se održavati zanimljiva i aktualna predavanja o raznim temama koje su danas popularne te će nuditi i poučni sadržaj u suradnji s našim službenim sponzorima projekta: Vipom, Zagrebačkom bankom i Wiener osiguranjem, poručili su pokretači projekta.

Inače, cilj projekta jest potaknuti studente da koriste navedene alate za druženje, zabavu, ali i realizaciju vlastitih poduzetničkih afiniteta.

Dodajmo i da će u prostorijama tehnološkog centra svoje prostorije imati i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te će se tako studenti s članovima Zbora moći konzultirati svakog radnog dana od 9 do 17 sati.