Pretraga

Hvalevrijedan potez: Ovaj hrvatski grad svojim studentima dijeli božićnice

A- A+

Svaka kuna studentu je dobrodošla, a kako u Hrvatskoj ne postoji dovoljno stipendija za sve, nerijetko oni koji svoje obveze izvršavaju redovno ostaju bez takvog oblika nagrade. Kako bi bar malo olakšali studiranje i uljepšali božićno vrijeme, iz Grada Ludbrega svojim su redovnim studentima uručili božićnice od 300 kuna.

Izvor: Ludbreg.hr

Izdvojeni članak

Djed Mraz dolazi u grad: Varaždin će mladima dijeliti božićnicu od 120 kuna

Prošlog su tjedna u prostoru Centra za kulturu i informiranje ‘Dragutin Novak’ Ludbreg uručene jednokratne novčane pomoći studentima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Grad Ludbreg time nastavlja svoju tradiciju nagrađivanja studenata povodom blagdana.

Pravo na dobivanje jednokratne novčane pomoći ostvarili su studenti koji su upisani kao redoviti studenti u akademsku godinu 2016./2017., koji imaju prebivalište na području Grada Ludbrega, koji nisu navršili 27 godina života te nisu korisnici nikakvih stipendija.

U skladu s tim pravilom, jednokratnu novčanu pomoć u visini od 300 kuna ove je godine primio je 121 student, a uručila ih je Renata Potočnik, predsjednica Gradskog vijeća Grada Ludbrega.